Ugye neked is van legalább egy olyan ismerősöd, akinek minden benne van a tarsolyában, jobban mondva a táskájában? A praktikus elosztású női táskák bizony elég sok tárgyat eltüntetnek, viszont az tévhit, hogy a tágas, több rekeszes táskák nem lehetnek egyszerre divatosak is. A Tom Tailor márkájú darabok akár ajándéknak is kiválóak. Azonban a választás előtt mindenképpen tájékozódj az érintett személy stílusáról! Most egy kicsit a különböző stílusokhoz passzoló táska típusokat fogjuk körbejárni.

A ‘60-as évek divatja

A közismert márka, a Tom Tailor története egészen 1962-ig nyúlik vissza, amikor is a cég megalakult Németországban, pontosabban Hamburgban. Ideológiájuk középpontjában az állt, hogy a hétköznapokra olyan „casual” stílusú viseletet állítsanak össze, amely kiegészítőivel együtt nem csupán kényelmes, hanem divatos is. Klasszikus darabjai között a hagyományosan elegáns vonalak mellett az aktuális trendek is nyomon követhetőek, hiszen valójában sosem mennek ki a divatból. 

Színes táskák

A mosolygós, sugárzó hölgyek imádják a különböző színkombinációkkal készült táskákat, amelyekre szinte ránézni is kellemes. 

A Trendi Tom Tailor Belle női táska éppen ilyen. Az egyrekeszes táska mágneses kapoccsal záródik, a külsejét pedig egy cipzáras zsebbel látták el. Belsejében egy cipzáras és két nyitott zseb is található. Külseje ragyogó hatást kölcsönöz viselőjének, hiszen bézses vállpántjai jól harmonizálnak türkiz-fehér csíkozott, színátmenetes felületével. Szintetikus anyagának köszönhetően tágas hatású.

A szolidabb csíkos, színes táskák érdekében felkeresheted a Tom Tailor Gisele, Miri Candy, Rina Spot, Salina, Amanda vagy Debbie elnevezésű darabokat is. 

A LifeStyleShop webáruház Tom Tailor táskái között többféle színkombináció, fazon és anyag között válogathatsz! 

A praktikus 

Sok hölgy kevésbé törődik a külcsínnel, és inkább a kedvezőbb kialakításra vagy a rekeszes megoldásokra fókuszálnak. Ha így alakult, akkor a 3 cipzáras rekesszel és két zsebbel ellátott Tom Tailor Becky női táska ajánlott viseletre. A fő rekeszben még 3 kisebb zseb is található, megkönnyítve a kisebb dolgok elraktározását.

Ha ez nem lenne elég, kutasd fel a Tom Tailor Avea vagy Denim táskákat is!

Elegáns design

Számos hölgy preferálja a nem túl hétköznapi, elegáns megjelenésű táskákat, amelyek egyedi összképet eredményeznek a hozzájuk igazított ruhadarabokkal.

A Tom Tailor Denim Fee például egy igazán különleges kialakítású táska, köszönhetően kör alakú formájának. Állítható, hosszú pánttal rendelkezik, felső része pedig zárható. Képzeld el, milyen jól mutathat feketében, fehérben vagy akár pirosban!

Az ilyen kaliberű táskák kategóriájába sorolhatóak még; a Tom Tailor Karly, Luna Glam vagy a Denim Iza darabok is.