Ki ne játszott volna már el a gondolattal, hogy milyen lenne valami őrültségbe belevágni? Valami olyanba, amitől másnak égnek állna az összes hajszála? Esetleg valami különlegesen izgalmas sportot kipróbálni? Ha te is részt vennél valami extrémben, akkor maradj velünk!

Amitől megugrik az adrenalin

Mikor valakinek egy igazán egyedi ajándékon törjük a fejünket, akkor nem az extrém élmények az elsők, amik eszünkbe jutnak. Pedig szinte kézenfekvő, hogy valami izgalmas és soha vissza nem térő dolgot ajándékozzunk. Persze mindenkinek más az extrém, hiszen van, akinek már egy dunai driftelés is az élmények netovábbja, míg más csak egy MIG-29-esben érzi a bizsergést. Éppen ezért jó, ha tudjuk, hogy kinek mi a tűréshatára, így tuti, hogy megfelelő ajándékot választunk.

Földi kalandok

Élménymotorozás egy egész napon át? Semmi akadálya, ha valakinek erre van szüksége ahhoz, hogy száguldjon az ereiben az adrenalin. Bár ez még egy enyhébb fokozat, de lehet ugyanolyan izgalmas, mint egy airsoft vagy paintball lövészet. Hiszen kinek mi az extrém? Lássuk csak, mit szólnál egy BigFoottal történő autótaposáshoz? Esetleg egy túlélő túrához 1 napig, mindentől távol? Vezetnél egy igazi harckocsit, vagy csak utasként gyűjtenéd az emlékeket? Ugye, hogy nem is olyan egyszerű?

A víz az úr!

Vízi kalandokban sincs hiány, ha valaki a víz szerelmese. Attól függően, hogy alatta vagy felette szeretnéd élvezni az életet, vár a búvárkodás a Lupa-tóban vagy épp egy bobozás valamelyik tavon. Motorcsónak vezetés vagy épp a Jetski-zés vonz? Bár Budapest belterületén nem próbálhatod ki az utóbbit, de hazánk rengeteg taván van rá lehetőséged, hogy hódolj neki. Ha pedig Duna, akkor akár driftelhetsz is rajta egy RedJettel, a lényeg, hogy jól érezd magad és minden pillanatod izgalmas és élményekkel teli legyen.

Bevállalósabb vagy? Akkor a Jetlev vagy a FlyBoard a neked való, hiszen ezek mind a víz segítségével tartanak fent a víztükör felett.

A levegőben minden szabadabb

Páros tandemugrás? Esetleg siklóernyőzés egy tavaszi napon? Minden megoldható, hiszen csak ki kell választanod, hogy mit szeretnél leginkább, és mi emeli meg legjobban a pulzusodat. Ha nem merészkednél ki tényleges magasságokba, akkor a szélcsatornás lebegés remek kezdés lesz, ahol megtanulhatod a lebegés alapjait. Ha pedig inkább zárt térben merészkednél a fellegekbe, akkor ezt megteheted repülővel, helikopterrel, de akár vadászgéppel is. Egy MIG-29-sel akár az űr határán is leírhatsz pár kört. Valljuk be, ember legyen a talpán, akit ez nem mozgat meg!

Elég volt az extrém élmény ötletekből? Nem? Akkor keresd a Meglepkék csapatát, ahol még számtalan variációt találsz!