A decemberi, illetve főként a karácsonyi periódust tekintve a városban szerteszét csillogó fények, az itt-ott felcsendülő ismerős dallamok mellett a semmivel össze nem hasonlítható illatok határozzák meg leginkább a hangulatodat. Ilyenkor ugyanis nemcsak a fenyőfa páratlan esszenciája terjed a levegőben, hanem a konyhából áradó kellemes illatjegyeken túl gyümölcsös, virágos és alapvetően édes aromákat egyaránt tapasztalhatunk a lakásban. 

Ebben a bejegyzésben igyekszünk neked azzal kapcsolatban segítséget nyújtani, hogy az ünnepek alatt végig frissítő illatfelhő vehessen Téged körül a The Body Shop jóvoltából, miközben a bőröd is megkapja a neki kijáró finom kényeztetést.

A frissességet magában hordozó vidám és gyümölcsös Juicy Pear illat

A Juicy Pear úgy fog hatni rád a karácsonyi nyüzsgésben, akár egy üde fuvallat. A használatával a frissesség páratlan érzésében lehet részed, miközben a gyümölcsös illatjegyeknek köszönhetően az egész napodat vidám hangulatban töltheted. Ráadásul a minőségi összetevőkből sem kell majd hiányt szenvedned, mert ezek a készítmények Közösségi Kereskedelemből származó természetes alapanyagokban abszolút bővelkednek. A bőrödről való magas színvonalú gondoskodást emellett olaszországi körte kivonat is biztosítja. A decemberi forgatag rendszerint komolyan igénybe veszi a szervezetet, ellenben a Juicy Pear segíthet eltölteni Téged az éltető frissességgel.

Rich Plum kompozíció édes, gazdag és zamatos stílusjegyekkel

Ha Te is kedveled a szilvára jellemző aromákat, akkor a Törökországból, Közösségi Kereskedelmen keresztül beszerzett alapanyagokban bővelkedő Rich Plum családot egyenesen imádni fogod. Ahogy kibontod a testápolót tartalmazó tubust, a virágos és gyümölcsös jegyeket egyaránt felvonultató erőteljes illatáradat minden bizonnyal Téged is elbűvöl majd. Ami a testápolókat meghatározó jegyeket illeti, a fejjegy friss szilvás, a szívjegy rózsaszín bazsarózsa, az alapjegy pedig mély, pézsmás. Kár is volna tovább ragozni, idén karácsonykor Te is megtapasztalhatod, mennyire üdítő érzés hatja át a bőrödet a Rich Plum kollekció darabjainak az alkalmazása által.

Az ünnep hangulatához tökéletesen illeszkedő Warm Vanilla

Természetesen az év végi ünnepi pillanatok elmaradhatatlan programja a bekuckózás, egy bögre forró kakaó, puha takaró és persze egy izgalmas könyv társaságában. Idén újabb szintre helyezheted ezt a fajta a kikapcsolódást, ha az általad használt testápoló finom madagaszkári vanília kivonata és az édes tejkaramella illatában bővelkedik. Ezt ígéri neked a Warm Vanilla kollekció valamennyi darabja, kiegészítve mindezt a tetőtől talpig puha bőrrel és az ünnepi hangulattal. Egészen idilli pillanatokban lehet ily módon részed, és ez a fajta pihentető és meghitt hangulat az ünnepek alatt végig elkísérhet.