Sokan nincsenek vele tisztában, de egy jól megválasztott telefontok nem csak a napunkat dobhatja fel, de maximálisan kifejezheti az egyéniségünket.

Legyen különleges a védelem

Sokan vagyunk, akiknek a telefonja közel sincs biztonságban a különböző fizikai behatásokkal szemben. Elég egy rossz mozdulat, és már földet is ért a készülék. Ha nem is törik be a kijelző, de a sarkát egy elég nagy erejű ütés érheti, ami biztosan nem tesz jót a telefonnak.

Éppen ezért nagyon jó gondolat, hogy egy tok segítségével védhetjük meg a készüléket. Attól függően, hogy mit szemelünk ki, némelyik tokhoz nagyon jó opció az edzett üvegfólia. Ennek köszönhetően megúszhatunk egy elég költséges kijelzőcserét, hiszen ez a leheletvékony üveg arra hivatott, hogy megvédje a telefon legérzékenyebb részét. Ha véletlenül kicsúszna a kezünkből, és tettünk rá ilyen réteget, akkor biztosan lehetünk abban, hogy ha a fólia be is reped, a képernyő sértetlen marad.

Webshop vagy tervezés?

Mikor egyedi tokban gondolkodunk, akkor nem véletlen, hogy a legtöbb ember a fényképes, egyedileg tervezett variációra asszociál. Pedig egy jól megválasztott, előre gyártott tok is lehet egyedi, ha jól választunk. Persze ehhez kell egy sokoldalú webáruház, mint a Pitbullcase, ahol minden típusú készülékre találhatunk tokokat, legyen szó tervezhető vagy éppen ütésálló, illetve sporttokokról. A lényeg, hogy előbb nézzünk körül a kínálatban, ha nincs tervünk.

Persze az még jobb, ha célirányosan a tervezhető tokok felé fordulunk, hiszen ez azt jelenti, hogy tudjuk, hogy mit szeretnénk. Ebben az esetben a tervezésre váró fényképpel kapcsolatban kell figyelni egy apróságra, ami igen sokat számíthat. Ez pedig a felbontás, ami közel sem mindegy, hogy milyen. A legjobb, ha ehhez HD (720p=1280X720), vagy HD Ready (720p=1366X768) de a legideálisabb, ha FULL HD (1080p=1920X1080) felbontású képet használunk, mert így lesz tökéletes az eredmény.

Ha ez megvan, akkor nincs más hátra, mint a tervezés. Ha feltöltöttük a kívánt képet a tervezőfelületre, akkor ideje, hogy kedvünkre formázzuk, változtassuk a pozícióját, vagy éppen használjunk kollázsokat, matricákat. Ha pedig még személyesebbé szeretnénk tenni, akkor akár különböző feliratokkal is üzenhetünk a külvilágnak.

Mivel maga a megrendelés is roppant egyszerű, így elég kosárba tenni a kész tokot, kiválasztani a fizetési és a szállítási módot, majd annak függvényében várni a kész remekművet.

Ugye, hogy nem bonyolult igazán testre szabni a telefonunkat és beszerezni rá egy egyedi, fényképes telefontokot?