Exkluzív városnézéssel egybekötött edzésprogramra vár minden mozgás- és városfanatikust a City and Gym csapata az augusztus 20-ai hosszú hétvégén.

Aki legalább annyira szereti a fővárosunkat, mint a testmozgást, annak nem mindennapi élményben lesz része, ha részt vesz a City and Gym Budapest hosszú hétvégés edzésprogramján. Testileg, lelkileg és szellemileg is feltöltenek majd, ahogy ezt Borlai Gerzson, a különleges kihívás szakmai vezetője is ígéri. A közel kétórás túra alatt megismerhetjük a főváros legmenőbb pontjait, miközben azokat az izomcsoportokat is megdolgoztathatjuk, amelyekről nem is tudtuk, hogy vannak, az egyes állomások között pedig laza kocogással közlekedünk majd.

A program az Olimpiai parkból indul bemelegítéssel, majd a túra végén oda is érkezik vissza a vállalkozó szellemű csapat, hogy nyújtással zárja a sportnapot. A második állomás a Parlament, amit Bazilika és a hasizomerősítés követ. A Lánchídnál a hátizmokon lesz a hangsúly, majd a program secretspotja jön, ahol fekvőtámaszozás lesz és, mint ahogy a szervezők üzenik titokzatosan, szelfizés is, mert nem mindennapi lesz onnan a kilátás. A Halászbástyától, pár energetizáló lélegzetvétel után, a Batthyány tér irányába megy tovább a túra, ahol combok és vádlik lesznek megdolgoztatva.

A hat állomásból álló városnézéssel egybekötött egyedülálló edzésprogram remek testi-lelki-szellemi kikapcsolódás lehet azoknak,
akik szeretnék sportosan bebarangolni Budapest legnépszerűbb nevezetességeit.

Időpontok:

  • augusztus 16., péntek, 18.00 óra
  • augusztus 17., szombat, 8.00 óra
  • augusztus 19., hétfő, 8.00 óra
  • augusztus 19., hétfő, 18.00 óra
  • augusztus 20., kedd, 8.00 óra
Jelentkezni itt lehet.