Idén is megpihenhetünk és bámészkodhatunk a Deák tér melletti Városháza parkban, ráadásul ezen a nyáron sporteszközöket is elhelyeztek, lemerült telefonunkat pedig zöld energiával tölthetjük fel.

A pop-up parkban ezúttal a sportot helyezték a középpontba, több olyan eszközt helyeztek ki, melyek segítségével a szabad levegőn mozoghatunk éjjel-nappal.

A Budapest Főváros Önkormányzata támogatásában és a BVA Budapesti Városarculati Nonprofit Kft. segítségével megvalósuló pihenőpark ebben az évben is a Hello Wood partnerségével történt. A színes rongyszőnyegeket idéző „hullámvonal” installációjuk, az árnyékoló vitorlák pedig tovább növelik az árnyékos területeket, de helyet kapott egy, a foci vb-re reflektáló lelátó installáció is.

A szezonális újratervezésben az aktív kikapcsolódásra vágyók igényeit kielégítő teqball és pingpongasztal idén is helyet kapott. A HardBodyHang jóvoltából kihelyezett street workout pályát amatőr és profi sportolók egyaránt tudják használni.

A testmozgáson kívül az agyunkat is tornáztathatjuk a parkban, hiszen több sakktáblát is kihelyeztek.

Egy magyar startup, a Platio által fejlesztett speciális járható napelem is helyet kapott, így a pihenők zöld energiával tölthetik fel mobiltelefonjaikat, laptopjaikat.

A technológia emellett kerti térkőként otthonokban is alkalmazható mint egyedi napelemes rendszer.

https://vimeo.com/276227651