Különleges promóciót kapott az új magyar film: Reisz Gábor új mozijának egy sora hangzott el a 4-es, 6-os villamos egyik szerelvényén.

Ma reggel a 4-es, a 6-os villamos vonalán közlekedő egyik villamoson a megszokott utasítások és információk helyett a következő mondatot hallhatták az utasok: Maga egy gyönyörű ember, és egy csodálatos személyiség. Mint kiderült, Reisz Gábor hangja azért szólt a hangszóróból, mert az új amgyar filmet, a Rossz verseket hivatott promótálni a különös akció. Amellett, hogy a rendező különleges kapcsolatot ápol a budapesti tömegközlekedéssel, a villamos – ahogy Reisz első filmjében, a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlanban – a Rossz versekben is fontos szerepet játszik.

Amikor kanyarodik, a villamos jellegzetesen sikít, ez a hang, nagyon finoman, a háttérzajban megbújva tér vissza a filmben tízpercenként, úgy használtuk, mint egy rímet – árulta el a rendező. 
A Rossz versek 2018. december 27-én kerül a hazai mozikba, mi ebben a cikkünkben írtunk róla.
A Rossz versek egyik meghatározó jelenetében – amihez a gondolat is kapcsolódik – a főszereplő nem sokkal korábban veszít el valakit, és a gyászban bent ragad, felhalmozódik, összesűrűsödik a szeretet, ami egyszer csak kipukkad, és áramlik megállás nélkül – fogalmaz Reisz Gábor. –
Ez a mondat erről a szeretetáradásról szól.