Budapest minden bizonnyal legmenőbb szaunája a Valyo által hat éve kitalált mobil izzasztókabin. Idén egy hüttével megtoldva, a Valyo Kikitőben lehet kipróbálni.

Megannyi program, fröccsözős naplemente, átmulatott este, emlékezetes éjszaka helyszíne volt nyáron a Valyo Kikötő, a Város és Folyó Egyesület multifunkcionális, nyári közösségi tere. Kicsit hiányzik is a szabadság-érzés a Rákóczi-híd pesti hídfőjétől, de van egy jó hírünk mindazoknak, akik hasonlóképp éreznek: a Valyo Mobil Szauna 2018/2019 téli kiadása újra a helyszínre költözik!

A sokat látott kisbusz begurul a Kikötőbe, sőt, hogy ne árválkodjon, társat is kap, egy hütte formájában. A szaunázók tehát a forró szeánsz után gőzölgő italokkal adhatják meg a módját a különleges alkalomnak.

A hatszemélyes fatüzelésű mobilszauna tiszteletdíja 15 000 forint/alkalom, amivel a Valyo Egyesületet támogathatjuk, szóval a speckó élmény mellett még jó ügyet is szolgálhatunk. Már elindult az időpontok foglalása, amit ITT lehet megtenni. Másfél órát pihenhetünk a melegben, dunai panorámával - csak papucsot, törölközőt és fürdőruhát kell magunkkal vinni. Öltözőt és hideg zuhanyt is biztosítanak.

Az élményt párban, vagy akár hatos baráti társasággal is átélhetjük, sőt, ajándékkártyaként is megvásárolhatjuk - elég jó közös másfél órát okozván a családnak, barátainknak.