Az európai kézműves sört a saját képére formáló emblematikus skót főzde – Berlin, Helsinki vagy Róma után – Budapesten is megnyitja a saját bárját. Az egykori Anker helyén megnyitó BrewDog Budapest újabb lépés afelé, hogy a főváros végérvényesen bekapcsolódjon a régiós sörforgásba.

A BrewDog már a májusi BPBW - Beer Week In Budapesten is kiemelten volt jelen, idén pedig – a hazai kisüzemi sörkedvelők legnagyobb örömére – a fővárosban is nyitnak egy saját helyet, tudtuk meg a hétvégi KR4FT Sörfesztiválon. Hogy pontosan mikortól ihatunk egy Punk IPA-t vagy Dead Pony Clubot az egykori AnKER helyén, még nem tudható, de annyi biztos, hogy a lényeg itt sem változott: üvegesen és csapról is kérhetjük majd a főzeteiket, akárcsak az általuk kedvelt többi főzde komlóbombáit.

Arról, hogy a más országokban működő BrewDog bárokhoz hasonlóan itt is lehet-e majd enni, nem csak inni és ha igen, mit, egyelőre nincs információnk, annyi viszont biztos, hogy amint megnyílik a bulinegyedben található magyar egység, az elsők közt fogunk beszámolni róla.