Véget ért az amerikai házibulikat idéző piros poharas-hangulat az Akácfa utcában; bezár a PONT, a helyére pedig a basszusnehéz zenék egyik Mekkájának számító FRAME költözik be. Az üzemeltetők állítása szerint mivel nem volt az utcáról nyíló bejáratuk, a Fogasház x Instant pedig éjfélre már rendszeresen megtelt, sok törzsvendégük már be sem tudott jutni, nélkülük pedig már nem akarják tovább csinálni.

 "Az Instant és a Fogas fúziója után a komplexum már éjfélkor tele volt, és mivel nekünk sajnálatos módon nem volt saját bejáratunk az utcáról, így Ti nagyon sokszor nem tudtatok bejutni kedvenc helyetekre. Azt vettük észre, hogy bár a buli továbbra is szuper, óriási teltház van, reggel hatig nincs megállás, azok, akik miatt megcsináltuk ezt a helyet, hiányoznak. Márpedig a PONT, nélkületek nem az igazi." - írták Facebookon az üzemeltetők.

Ígéretük szerint már dolgoznak azon, hogy valahol máshol folytatódjon az őskáosz, de az egykori beerpong-szentély addig sem marad kihasználatlanul: a basszusnehéz zenék egyik belvárosi központja, a FRAME története itt folytatódik majd.