Köszönjük, hogy 2017-ben is játszottatok velünk, és hogy színesebbé tettétek az adventet azzal, hogy karácsonyi hangulatú és budapesti fotókat posztoltatok Instagramra, reméljük, még többen kerültetek ezáltal ünnepi hangulatba. Most bezárjuk az ablakokat, de ezek után se felejtsétek el megörökíteni telefonotokkal a várost!

A 18-tól 24-ig bezáró héten a következő nyereményekre tehettetek szert: a napi nyertes jutalma volt egy egészséges ebéd az Oh My Greenben, a Barber Shop felajánlásával egy szakállbalzsam, szakállolaj, szakállsampon és egy borotvaszappan, egy aromaterápiás masszázs a Mariottba, a Séf utcájában egy pezsgős reggeli két főre, az ImagineBudapest két főre szóló ajándékutalványa, melyet közel harmincféle tematikus városi sétára lehet beváltani és a Budapest100 valamint a We Love Budapest közös új kiadványa, a Budapest100-könyv.

A 24-i  fődíj nyertese pedig egy éjszakát tölthet el partnerével egy Dunára néző szobában a Four Seasons Hotel Gresham Palace-ben, reggelivel együtt.

A múlt héten ezek voltak a legjobb fotók:

A fődíjat, vagyis az éjszakát a Four Seasons Hotel Gresham Palace-ba Maul Dóri nyerte, aki nagyon lelkesen játszott, és rengeteg szuper képet posztolt. Gratulálunk mindenkinek!