The entrance to Noha Studios.

A gőzgombóc a kínai baóra vagy a sósan megszokott knédlire emlékeztető tésztára épít. A masszív félgömb belsejében szilvalekvár várja, hogy összhangba kerüljön a desszert többi részével. Ausztriában sok helyen csak ráolvadó vajjal és porcukros mákkal szórják, ám az Édesmindegyben 19-re húztak lapot, és vaníliasodóba helyezték a gőzölt tésztát. Így kerül még rá a porcukros mák és az egész édességet ügyesen egyensúlyozza a házi szilvalekvár savanykás íze.

Nem kapunk cukorsokkot, csupán becsukott szemmel arra gondolunk Újlipótvárosban, hogy mennyire jó volna ezt most az Alpokban fogyasztani. Egy frissen készült gőzgombóc 1350 forintba kerül és nemcsak az illúzióját adja meg, hogy Ausztriában vagyunk, de számos hüttés társát lekörözi, a desszertszalonban márciusig találjuk majd meg.

Egy játékot is hirdettek az édesség köré: karácsonyig minden héten készítenek néhány olyan gőzgombócot, amelyet szilvalekvár helyett nutellával töltöttek meg. Édes nyeremények járnak a mogyorós gombócokhoz, sőt, az összes nyertes részt vesz a végső, december 22-i sorsoláson, ahol a cukrászat egyik legfinomabb tortája a tét.