A mai napon 24 órán keresztül félárú menetdíjjal ünnepelhetnek a GreenGo felhasználók.

Ma van Budapest születésnapja. Erre a GreenGo, az elektromos autókat bérbeadó vállalat is készült, ugyanis november 17-én a felhasználók 24 órán keresztül félárú menetdíjjal ünnepelhetik Pest-Buda-Óbuda egyesítésének 144. évfordulóját.

Az elektromos autómegosztás egy élhetőbb, tisztább Budapest képét vetíti előre, ezért a vállalkozás úgy gondolja, akik greengóznak, nemcsak aznap, hanem mindennap Budapestért autóznak. Ezért is indította el az 50%-os akciót, hiszen ügyfelei a fővárosért is tettek, amikor az elektromos meghajtást és az autómegosztást választották.

Az előrejelzések szerint nemsokára a saját autó vásárlása egy múltbéli beidegződéssé válik majd: anyagilag és logisztikailag is olcsóbb és egyszerűbb megoldás lesz az autómegosztó rendszereket használni. Az „egy autó egy ember” ideje lejár, helyébe az utópisztikusnak hangzó, de kézzelfogható távolságba került, teljes körű közösségi közlekedés lép majd, amiben nemcsak a busz és a bringa lesz közös, hanem az autó is.

A GreenGo lassan egy éve dolgozik azon, hogy a budapesti körforgás szerves részévé tegye ezt a közlekedési formát. Jelenleg 95, teljesen elektromos autóból álló flottával van jelen, hogy ezzel segítse a Budapesten közlekedőknek az autómegosztás előnyeit.