Az új szezon Insidere ugyanabban a szellemiségben és ugyanazzal a tematikával készült, akár az elmúlt számok: naprakészen, praktikus információkkal igyekszik bemutatni a város ismertebb és kevésbé szem előtt lévő, mégis fontos, izgalmas programjait, helyeit.

A kiadványban helyet kapott néhány "magyarázó" oldalt is, mely néhány kifejezetten hazai terminust ismertet meg az olvasóval. Emellett egy kérdéses miniinterjúkat is találunk, mérvadó budapesti arcokkal, akik saját szakterületükről mesélnek érdekességeket. Így találkozhatunk az Insiderben Tomcsányi Dóri divattervezővel, Magdics Szilviával, a Corinthia Hotel Budapest képviselőjével, Bódis Krisztián fotográfussal vagy Szik Mátyás sommelier-vel is.

Az Insidereket a Tourinform irodáknál, a Budai Várban, a Várkert Bazárban, a Dohány utcai Zsinagógában, a Vajdahunyad Várban, a Budapest Eye-nál, a Gerbeaud  Kávéházban, az Akvárium Klubban és a Szimpla Kertben lehet beszerezni, s emellett a fontosabb szállodákban, gyógyfürdőkben és múzeumokban is megtalálhatóak.

Online formában pedig itt is megtekinthető: