Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Shopping Hírek

Bolhapiac fröccsel és kutyaszőrrel – Pop Up Garage Sale a ZSIRÁF-ban

Budapesti buli-bolhapiacot szerveznek külföldi minta alapján. A Pop Up Garage Sale-t most másodjára tartják meg, vasárnap a ZSIRÁFBAN.

Egyre divatosabb – és lássuk be, ökológiai szempontból sem elhanyagolható – események a bolhapiacok illetve a garázsvásárok, használtruha-börzék. Ezekkel persze mindenki jól jár, akinek megunt, nem kívánatos, de még használható holmijai vannak, az pénzt kap érte, aki pedig pont olyanra vágyik, olcsóbban megszerezheti, mint újonnan vagy máshonnan.

Az utóbbi évek rendezvényforradalmának és használtruha-vásárainak köszönhetően már beterítik a hétvégéinket az effajta programok, ráadásul most külföldi minta alapján megérkezett az a verzió, ahol a piacozás közben akár fröccsözgethetünk is, és jó társaságban nézelődhetünk.

Amerikában ezek az események sokszor már-már a szombat esti buli előszobái, innen indulnak szórakozni a fiatalok, és van, hogy egy művészeti galériákban, sörözéssel egybekötve, vagy zenére árulják a holmikat. A Pop Up Garage Sale-t korábban egyszer már megrendezték, a szervezők most egy újabb vásárral rukkolnak elő és megpróbálják elhozni a tengerentúli érzést.

A mostani esemény ezúttal a ZSIRÁF-ban lesz, ahol több divatőrült szekrényürítést tart, így ha valaki épp gardróbfrissítésen gondolkodik, az most viszonylag fillérekből megteheti. A szervezők szerint bár a szombat esti bulit követően valószínűleg nem lesznek a topon az eladók és a vásárlók, de a Pop Up Garage Sale szlogenje úgyis a „kutyaharapást szőrével”, így a zsiráfshoppingolás mellett lesz sör, fröccs és jó zene is. A rendezvény vasárnap 15 órától egészen estig tart. Ha pedig asztalt szeretnél, 4000 Ft-ért megteheted, ha írsz a popupgaragesalexx@yahoo.com címre.

Az esemény Facebook-oldala itt található.

Hasonló tartalmak

Shopping Hírek

Márciusban PetSa bolhapiac néven nyit újra az egykori PeCsa bolhapiac

Március 16-án Ferencvárosban, a Soroksári úton nyit újra a piaclegenda, ami hétről hétre várja majd a budapestieket.

Shopping

Nőnapi tulipánvásár a Normafán

Március 8. és 10. között virágba borul a Normafa Síház Étterem, és a tavasz hírnökével, tulipánnal telik meg a helyiség nőnap alkalmából. Lesznek 10 és 20 szálból álló csokrok, a hétvége zárásaként pedig vasárnap egy tavaszköszöntő brunchra kerül sor.

Shopping

NOS Nőnapi garázsvásár

Ismét kinyitják a NOS csodagarázsát március 8. és 10. között, a Hunyadi János utca 22. szám alatt. Kincsek között válogathatunk, és a tematika természetesen nőnapi lesz, ami csomó csajos cuccot jelent, és persze a szokásos, széles választékot.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

Neked ajánlott

A