Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

budapest

Budapestre érkezett családjával Ryan Gosling

Budapestre érkezett Ryan Gosling a Szárnyas fejvadász második részének forgatására – írja az MTI. A kanadai színész magával hozta feleségét, Eva Mendes, amerikai színésznőt, valamint két gyermekét és a családi kutyát.

Budapestre érkezett Ryan Gosling a Szárnyasfejvadász második részének forgatására – írja az MTI. A kanadai színész magával hozta feleségét, Eva Mendes, amerikai színésznőt, valamint két gyermekét és a családi kutyát.

A Szárnyas fejvadász (az Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal? című Philip K. Dick-regényéből készült film) folytatása a tervek szerint a film 2017 őszén kerülhet a mozikba.

A stábhoz állítólag hamarosan csatlakozik HarrisonFord is, aki, ismét Rick Deckard replikánsvadász szerepét alakítja majd az eredeti cselekmény után évtizedekkel később játszódó történetben.

Hasonló tartalmak

Fénytűzoltó, FényHÉV, Fényflotta – Adventi járművek a városban

?>

Az adventi időszakot nemcsak a fényben úszó terek, utak és utcák, hanem a fényekkel felturbózott járművek is fémjelzik.

Budapest

136 éves az első fővárosi villamosvonal – Képgalériával köszöntjük a szülinapost

?>

1887. november 28-án készült el a főváros első villamosvonala, amely a Nyugati pályaudvar és a Király utca között haladt. Képgalériával köszönjük meg a járművek több mint százéves munkáját.

Budapest 150 – Bódis Krisztián kedvenc drónfotóival köszöntötte a fővárost

?>

Egészen különleges szemszögből láthatjuk Budapest impozáns épületeit, tereit, pontjait, újra rácsodálkozva, mennyire nagyszerű hely is a városunk.

Csodás fotókon 2023-as budapesti ősz – Képgaléria

?>

Fotósaink bejárták a várost, hogy elkapják a legjobb pillanatokat.

Neked ajánlott

A