Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

budapest

Mike Myers, az Austin Powers sztárja a belvárosban bulizik

Az Austin Powers-filmek főszereplője éppen Budapesten forgat, és szabad estéin a fővárosi klubokat és szórakozóhelyeket járja.

A magyar fővárosban forgatják a Terminal című filmet, és ebben Myers is játszik. Utolsó filmje a Becstelen brigantyk volt, azóta csak a Shrekben szinkronizált, tehát tényleg itt az idő a nagy visszatérésre. Két forgatás között pedig szerencsére van ideje arra, hogy Budapesten kicsit kiengedje a gőzt. A hírek szerint a FogasHázban már többször is tiszteletét tette, és erről egy fotót is készítettek.

Hasonló tartalmak

A II. kerületre hagyta lakóházát, egy kikötéssel

?>

Őrsi Gergely II. kerületi polgármester Facebook-oldalán adott hírt két bölcsődefejlesztésről, melyek egyike különösen kedves történet.

Új városnegyed biztosan lesz Rákosrendezőn, de a toronyház sincs kizárva

?>

Rákosrendező romos területének fejlesztése biztosan elindul, de még nem eldöntött, hogy milyen irányban haladnak majd az új negyed kialakításánál.

Átadták Budapest 2023-as Építészeti Nívódíját

?>

Budapest Építészeti Nívódíját azok a munkák kapják, melyek hozzájárulnak egy élhető(bb) város létrehozásához. Mutatjuk az idei nyerteseket.

Budapest

A mélység, ami elnyelt tankokat és téglagyárat is – A Feneketlen-tó története

?>

Ha rendeznénk egy „fenyegető elnevezésű budapesti helyek” versenyt, a Feneketlen-tó biztosan dobogós lenne. Na de miért kapta a 4-5 méter mély tó ezt a furcsa nevet?

Neked ajánlott

A