Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

shopping

Pop-up Bomo Art üzlet nyílt a Várkert Bazárban

Csodás csomagolópapírok, mintás naplók, noteszek, kaleidoszkópok, további papíráruk, igazán szépen megmunkált ceruzák, tollak – mind olyan tárgyak, melyek könnyedén kedvencekké válnak. Az olyan embereknek, akiknek fontos a tárgykultúra, ragaszkodnak és vigyáznak személyre szabott apróságaikra vagy éppen szívesen ajándékoznak hasonló kedvességeket, bizonyára ismerősen cseng a Bomo Art brand neve. Régiposta utcai üzletük már több mint 15 éve kínál szebbnél szebb papír- vagy éppen bőralapú szépségeket. Most egyelőre csak 3 hónapra, de beköltöztek a Várkert Bazárba is.

Szerencsések azok, akik még úgy nőttek fel, hogy nem képernyőt tapogattak, hanem papírlapokat, és a Wikipédia helyett a könyvtár vagy az otthoni könyvespolc jelentette a tudástárat. Ők még tudnak értékelni egy szépen kidolgozott ceruzát vagy tollat, és bizonyára szívesebben jegyzetelnek noteszba, mint a telefonba. A Bomo Art éppen az ilyen "papír addict" emberekre épít és egész rajongótábort gyűjtött maga köré az elmúlt 15 évben. A belvárosi üzlet mellé most a Várkert Bazárban nyitottak egy pop-up papírbutikot, ahol praxinoszkóptól a töltőceruzáig bevásárolhatunk mindenféle klassz holmit. Ez az üzlet is nagyon stílusosra sikerült, az artKRAFT volt segítségükre az autentikus régies hangulat kialakítához.

Bomo Art Web
Bomo Art Facebook

Hasonló tartalmak

Shopping Gasztró

tMK & Friends XMAS Shopping & Brunch

Egy újabb repertory shoppingra készülhetünk a pesti oldalon, méghozzá egy olyan izgalmas és tágas helyszínen, mint a Kastner Kommunity, ahol december 16-án és 17-én várnak egy kellemes hangulatú karácsonyi shoppingra. A Kastner Kommunity egy találkozóhely, kávézó, közösségi- és munkatér, galéria, ahol érdemes a karácsonyi ajándékok beszerzését összekötni egy brunch-csal is.

Shopping

Resident Art Galéria: New Kids on the Wall

A 2018-ban debütáló Resident Art Fair kortárs képzőművészeti vásár immár kilencedik alkalommal kerül megrendezésre. Ahogy arra a vásár címe is utal, a kurátorok, Bánki Ákos és Schneller János ezúttal a pályakezdő képzőművészekre helyezték a hangsúlyt. A rendszeresen kiállító művészek mellé közel 40 új kiállítót hívtak meg, akik nagy része még soha nem szerepelt képzőművészeti vásáron, sőt legtöbbjük most debütál a kortárs műkereskedelmi piacon, azaz épphogy csak elkezdte művészi pályafutását. A december 14. és 22. közt látogatható vásár lehetőséget teremt a fiatalok számára egyfelől a bemutatkozásra, másfelől műveik értékesítésére.

Újra az Advent Bazilika lett Európa legjobb karácsonyi vására, immár 4. alkalommal

?>

Negyedik alkalommal szavazták meg Európa legjobb karácsonyi vásárának a Szent István-bazilika előtt található forgatagot. Gratulálunk!

Sörös szaloncukrot a fára, sörcsomagot a fa alá! – A Beerselectionben jártunk

?>

Karácsony közeledtével érdemes beugrani a Beerselectionbe, mert számos sörválogatással, sőt még sörös szaloncukorral is készülnek az ünnepekre!

Neked ajánlott

A