Attilából áruházi biztonsági őr lett. Márk tizennyolcadik születésnapján Janka is velük ünnepelt, de a mulatságot elrontotta egy rendőr, aki megjelent a villánál. Aki szerette az Aranyéletet, azt hónapokon át kínozhatta ez a jelenet, amit a lehető legrosszabb pillanatban szakítottak meg a sorozat készítői. Ősszel viszont érkezik a folytatás, amelyben a szereplők fiatalkori énjeit is megismerhetjük majd.

Az Aranyéletet 2015. október 29-én mutatták be először a RaM Colosseumban tartott díszbemutatón, az első négy rész november 8-án debütált az HBO GO-n. A finn Helppo elämä remake-je, az HBO Magyarország harmadik sorozata hamar rendkívüli népszerűségre tett szert és tömegeket szegezett a TV elé a 2015. december 27-i évadzáróig, amikor is Miklósi villája előtt megjelent egy rendőrautó.

Szerencsére már nem kell sokat aludni, hogy kiderüljön, hogy hogyan tovább, 2016. március végén ugyanis bejelentették a folytatást, a május 26-i Kioskban tartott sajttájékoztatón pedig már találkozhattunk is a szereplőkkel. Itt Lévai Balázs, az esemény házigazdája azt is elmondta, hogy ez eddig az HBO legsikeresebb sorozata, és az is kiderült, hogy a kezdeti bizonytalanság után az új évadot már sokkal magabiztosabban kezdték el forgatni.

A történetet nem szpojlereznénk, annyit viszont elárulhatunk, hogy az új évadban Miklósi Attila, Janka és Hollós fiatalkori énje is feltűnik, illetve egy teljesen új szereplő, bizonyos Gáll Feri is felbukkan, aki nagymértékben befolyásolja majd a dolgok alakulását. További részleteket, illetve a különböző kisvideókat az Aranyélet Facebook-oldalán lehet megnézni.

Szereplők: Thuróczy Szabolcs (Miklósi Attila), Ónodi Eszter (Miklósi Janka), Döbrösi Laura (Miklósi Mira), Olasz Renátó (Miklósi Márk), Anger Zsolt (Hollós Endre), Végh Zsolt (Gáll Feri), Farkas Franciska (Oszi), Ifj. Vidnyányszky Attila (fiatal Attila), Kiss Andrea (fiatal Janka), Kovács Tamás (fiatal Hollós), Fehér László (fiatal Gáll Feri)