Rejtett kincseket és az ahhoz vezető térképet kínál a Budapestre látogatóknak a Designliebe oldal.

A
Designliebe

válogatásában megjelent dekoratív és trendi várostérkép remek ajándék lehet a Budapestre utazók számára, és segíthet felfedezni az ismeretlen, egyedi és izgalmas részeket, utcákat, helyeket. A kétoldalas print környezetbarát A3-as papíron mutatja az utat. A hátoldalon lévő My beautiful day! elnevezésű térkép narancs színű pontokkal jelöli a helyeket, hova azoknak célszerű ellátogatni, akiknek kevés idejük van felfedezni a várost, ezt

segítségül hívva mindenki a legtökéletesebb módját találhatja meg annak, hogy egy igazán hatékony napot töltsön el Budapesten. A reggelizőkön, eldugottabb utcákon, zöld parkokon kívül megmutatja azt is, hogy melyik legyen az a hely, ahol befejezzük a napot, és ahol véget érjen az este.

A térkép Budapesten is kapható, ha esetleg külföldi barátainknak szeretnénk elküldeni, akkor itt találhatjuk meg:

Café Panini, Rododendron Art&Design Shop, Paloma, Naspolya Nassolda, Lollipop Factory Budapest. A My little guide to Budapest Vol. 1 nevet kapott vadiúj várostérkép segít felfedezni az izgalmas helyeket, a bor- és koktélbárokat, klubokat, dizájn- és divatboltokat, éttermeket, bisztrókat, illetve a kávé- és teaházakat is.