A The Huffington Post összeállítást készített az 50 legszebb városról, és erre a toplistára Budapest is rákerült. Év végi összegzésükben a magyar fővárosnál kiemelik a színes éjszakai életet és a fővárosi fürdőket is.

Top 50 város, melyet látnod kell életed során címmel a The Huffington Post egy ötvenes listát adott közre, erre felkerült Budapest is, mint az egyik legszebb város. A lap szerint a folyton bővülő listák között néha könnyen elvész a lényeg, ezért év végi összegzésként kiválogatták a legszebb úti célokat.

Budapestről azt írják, hogy mivel számtalan hatalom uralkodott itt, ezek mind rajta hagyták kézjegyüket az évtizedek, évszázadok során, és sokan emiatt a sokszínűség miatt is tarthatják a legszebb európai városnak, amely a pezsgő éjszakai élet és a sok meleg vizű fürdő miatt is remek turistacélpont.A lista első helyére Velencét, a másodikra Sevillát, a harmadikra pedig New Yorkot tették, és olyan világvárosok kaptak még helyet rajta, mint Párizs, Róma, Athén, de több amerikai, ázsiai és afrikai város is felkerült, hiszen nem csak az európai városok közül szemezgettek. A cikkhez csatoltak egy Budapestet bemutató fotógalériát is.