Felderenghet Budapest régi arca – idén adventkor is átélhetjük a BKK nosztalgiajárataival a békebeli időket. A téli hidegben újra felmelegíthet minket a retró hevülete, ha a BKV Zrt. régi HÉV- és villamosjárataival  utazunk karácsony tájékán.

A BKK az adventi időszakban ugyanis ismét nosztalgiajáratokat indít, és ez egy jó alkalom lehet arra, hogy végre ne rohanósan, határozott úticéllal kerekedjünk fel és szeljük át a fővárost, hanem turistaként, egy más nézőpontból, szokatlan külsejű járművökön utazzunk.Ezeknek a régi kocsiknak minden évben nagy sikerük van, a járatok közül pedig kiemelkedik a legendás Ezres, az úgynevezett fotós nosztalgiavillamos. Ez december 5-én, szombaton az Orczy térrő szállítja az utasokat.

A villamos menet közben a nyílt vonalon áll meg, így mindenki kedvére megörökítheti a nem mindennapi utazást.

A járatok menetrendje:

a fotós nosztalgiajáratot december 5-én, szombaton vehetjük igénybe. Most vasárnap egy H jelzésű, 611-es favázas nosztalgiavillamossal utazhatunk, mely a Széll Kálmán tér és Hűvösvölgy végállomások között közlekedik majd.

Szintén december 6-án, valamint 13-án, vasárnap G jelzéssel az MVIII–as típusú motorkocsis nosztalgiavonat az Örs vezér tere M+H és Gödöllő között jár. A nosztalgiajáratokon különleges díjszabás szerint kell jegyet váltani.

Bővebb információ itt!