Eddig is szerettük a Mazel Tov kertjét, sokan őrzünk kellemes nyári emlékeket a stílusos téglafalak, színes csempék között és az udvar közepén álló fa alatt elszürcsölt fröccsökről vagy az ízletes izraeli tálakról. Azonban a hideg beálltával kevesebb figyelem fordult az Akácfa utcai vendéglátóhelyre, amin a Mazel Tov csapata idén változtatott.

Október 5-én „kicsit bezártunk” üzenettel, majd részletfotókkal jelezte a Mazel Tov, hogy valami készülőben van az Akácfa utca 47.-ben. Nemrég pedig egy újranyitó party eseménye tűnt fel Facebook-oldalukon, és már azt is tudjuk, mi történt ezek között a posztok között. Egy felújításnak köszönhetően téliesítésen esett át a hely: a padló fehér murváját téglaburkolatra cserélték, és alá padlófűtést helyeztek el. Így amellett, hogy könnyebb a közlekedés, az egész belső tér kellemes melegséggel árasztja el a betérő vendégeket. Változás még a fedett tér és az udvar közötti elválasztópanel, amelyet üvegre cseréltek, így biztosítva a nagyobb térérzetet.A Mazel Tov kicsit visszanyúlt hangulatban az izraeli gyökerekhez, olyan, mintha Tel-Avivból importáltak volna egy kis nyarat a hideg magyar estékre. Ezt olvashatjuk a ma esti újranyitó party ismertetőjében is, ahol 8 órától az elektro-swing egyik legkomolyabb magyar bandája, a Stereo Swing fog zenélni, Szűcs Gabival a mikrofonnál. Majd pedig DJ Ordiman veszi át a hangulatfelelős szerepét. Az evős-ivós-bulizós eseményre mindenkit várnak sok szeretettel és megújult étlappal.

Újdonságként szerepel a menün például a jeruzsálemi sólet, különböző vegetáriánus fogások, saláták, kebabbal töltött padlizsán vagy céklás tahini. De téli italválasztékkal is lehet melengetni testet-lelket, ilyen a forralt bor vagy a fűszerezett, alkoholalapú grog. Kóstolóért irány az Akácfa utca!