Lássuk be, elég menő hivatalos nyitóparti előtti nyitópartira menni, s ezt most meg is teheted, mert a 360 Bar bejelentette, hogy egy meglepetés nappal toldja meg a tavaszi szezonnyitót. Új dizájnt kapott a hely, még több fellépővel készülnek idén, látványkonyhát installáltak a tetőre és sokat tanultak a tavalyi szezonból. Ma 14:00 órától hajnalig mehet a fröccsözés, beszélgetés és ráadásképp Stahl Barbi és Havai Gábor akusztikus koncertjét is meghallgathatjuk.

Sokszor lelkendeztünk már, hogy végre Budapestre is elért a rooftop-mánia. Mert szuper dolog egy szimpla teraszon, kerthelyiségben, nyitott romkocsmában múlatni az időt, a járókelőket, utcát kémlelve, de még lazább és különlegesebb felülnézetből kémlelni a várost, a háztetőket, a bárányfelhők közé kívánkozó buborékokat, a naplementét. Izgalmas élmény a napközben megszokott látványt nyújtó épületek tetőit csekkolni, nézni a városi madarak röptét is. Ha mindehhez jó társaság, kellemes zene és finom ételek-italok társulnak, tökéletes lehet a hajnalba hajló délután.

Bár a május 1-2-3 hosszú hétvégére tervezték a nyitást, a 360 Bar úgy döntött, hogy egy exkluzív nyitó előtti bulival kezdik a szezont. Már délután 14:00-től fel lehet nézni az egykori Párizsi Áruház tetőteraszára, de este 19:00-től Stahl Barbi és Havai Gábor akusztikus koncertjét is meghallgathatjuk.

A tavalyihoz képest természetesen panorámában nem sok a változás: nem mozdult semerre a Parlament és a Bazilika is kitartóan magasodik az V. kerület fölé. A terasz bebútorozása azonban megújult: több az ülőhely, viszont a praktikus elrendezésnek köszönhetően szabad terek is maradtak. Még több a virágosláda, és ugye egy valódi látványkonyhával is bővültek. Több személyes tapas tálak, saláták, napi leves, könnyed tésztaételek, szendvicsek és édességek közül választhatunk, ha megéheztünk a magasban. Vasárnaponként hip-hop zenével aláfestett brunchokat is tartanak majd, amihez külön menüvel készülnek: angol reggeli, édességek, bundás kenyér is rendelhető majd hétvégi villásreggelinek. Ami a bár kínálatát illeti, továbbra is fontos tételek a légies nyári borok, a klasszikus koktélok és a merészebb verziók is.Tehát, aki már ma szívesen becsekkolna a 360-ba, 14:00 órától megteheti. Ilyen jól már régen kezdődött hosszú hétvége.