A Lords of Gravity akrobatikus kosárcsapat és Szóláth Szebasztián Európa-és világbajnok wakeboardos együtt bemutatóztak a Városligetben, méghozzá a tavaszi/nyári időszakban wakeboard pályaként, télen snowboard parkként funkcionáló Board Up területén. Különleges fúzió ez, de a Red Bull-tól már megszokhattuk a hajmeresztő ötleteket és a profi kivitelezést.

A "hívatlan" vendégek a Lords of Gravity tagjai, akik már a világ minden táján megfordultak és egyedülálló mutatványaikkal milliók szimpátiáját nyerték el. Az NBA utcai kosárlabda-rendezvényeinek hivatalos betétprogramjaként turnéznak évek óta és komoly rendezvényeken öregbítették a magyar sportolók hírnevét.

Szóláth Szebasztián, a magyar wakeboard szcéna kiemelkedő szereplője 8 éves korában próbálta ki a vízisít, majd két évvel később váltott a wakeboardra. A 2006-os szezon végén már első bajnoki címét ünnepelhette. 2009-ben már a "junior men" kategória világbajnoka és a következő évben meg is védi címét! A magyar bajnoki címek mellett az elmúlt években két dobogós IWWF Európa- és világbajnoki helyezést is szerzett.

A történet egy teljesen egyedi kialakítású pályán játszódik, hiszen a városligeti tavon vagy víz volt, vagy kosárlabda… egészen mostanáig! Szebi és a "lordok" egyszerre uralták a légteret, fantasztikus trükköket felvonultatva. Hamarosan videót is láthattok a rendhagyó eseményről.