Vízilabda, vízilabda és vízilabda. A nálunk rajongásig szeretett sportág legjobb európai reprezentánsai két hétig Budapesten vizitálnak - természetesen ez a hétvége fő eseménye. Ha buliba, moziba, vagy új szórakozóhely megnyitójára mennél inkább a mieinknek szurkolás helyett, lelked rajta, de megteheted!

Csütörtök

A Jóbarátokban Joey meztelen csütörtököt tartott, az ötletet valószínűleg nem ez adta az idén induló Szomjas Csütörtökhöz.

Az esemény célja, hogy megismertesse és népszerűsítse a nagyközönséggel az egyre színvonalasabb hazai szórakozóhelyeket, bárokat, klubokat. Lényeg: féláron ihatsz Budapesten ezen a napon!A rock, blues, reggae, dub, disco, folk, ethno, darkwave és a mai modern elektronikus műfajokat vegyítő Carbonfools az ország egyik legjobb koncertzenekaraként jár fellépésről-fellépésre, csütörtökön épp a Budapest Parkban csíphetők el, ahol új dalt is játszanak majd.

A legújabb látványosság a Teraszon egy igazi férfi, egy laza, ám mindig stílusos és jó humorú pasas, Tibor!
Ti-BOR, a belváros új fröccspontja nem csak ízesített fröccskoktélokkal, de kéthetente megújuló borkínálattal és borász estekkel is várja vendégeit!
Július 17-én az alap fröccsökön és fröccskoktélokon túl az estére kóstolójegyet is vásárolhatsz, így alkalmad nyílik minden bemutatott bort végigkóstolni!Invaders must die! A Nájt Ráss Budapest szeretettel meghív az eddigi legbasszusosabb versenyére.
Kihívás. Kaland. Veszély. Sebesség. Kombinatorika. Küldetés. Idegenek. Illegalitás. Trespassing. Robbanások. Háromdé a Március 15. téren.
Péntek

Csak a szerelem számít. Ez most nem a Nagy Pénteki Igazság, hanem egy film, melyet a Pagonyban nézhetsz meg. Az olaszországi Sorrento csodálatos környezetében egy esküvőn játszódó történet főszereplői a Golden Globe-jelölt Pierce Brosnan Philip, a vőlegény apjának szerepében és Trine Dyrholm, azaz Ida, a menyasszony édesanyja. Gyermekeik egybekelésének közeledtével az esküvői vendégek közti összeütközések és viták arra kényszerítik őket, hogy újragondolják a család, a szeretet és a boldogság jelentőségét.Maradva nagyjából ezen a vonalon, egy erotika témájú kiállítást ajánlunk péntekre. Szabó Kraker László képei hol papír alapú skiccekből, hol már rögtön számítógépen készülnek Illustrator nevű program használatával, melynek fontos jellemzője, hogy a képeket nem pontok, hanem vonalak, görbék formájában kezeli. Az így kapott képek tetszőleges méretűre nagyíthatók.

Ugye megvan az az érzés, amikor este hatkor egy hatalmas sóhajjal a magad mögött hagyod az irodát, és azon gondolkodsz, hogy hol kéne pár sörrel/borral/koktéllal elhalványítani a dolgos nap eredményeit, lehetőleg nem a négy fal között? Nos, ebben adunk most egy kis iránymutatást a kedvenc szabadtéri helyeink képében!

Az év egyik - ha nem a - legnagyobb magyarországi sporteseménye a Vízilabda Európa-bajnokság.

A megújult Hajós Alfréd Uszodában 12 férfi és 8 női válogatott csobban vízbe az aranyért, köztük természetesen a magyar csapat. Pénteken a lányoknak szurkolhatsz, este 17.30-tól Görögországgal meccselnek Merész András tanítványai.SzombatHorgonyt fel! Itt az első szabadtéri, nappali hajókázós drum & bass buli, amelynek során a Dunán ringatózva bulizhatsz, miközben a fantasztikus látképben gyönyörködhetsz, amelyet úgy hívnak, hogy Budapest.

Július 19-én szombaton új kedvenc szórakozókert nyílik az Akácfa utcában, ennek örömére délután háromtól várnak mindenkit szeretettel, nagy hummusztálakkal, menta teával, friss korianderrel, báránynyársakkal, grillkonyhával, avagy a megunhatatlan-inspiratív autentikus izraeli marketek hangulatával, ahol minden a közösségi evésről és sokszínűségről szól, és amit szeretnének a szervezők is a budapesti éjszakai élet egyik legfrekventáltabb utcájának új szórakozókertjébe, a Mazel Tov-ba rejteni a hét minden napján.

Kihagyhatatlan pop parádé a margitszigeti csodaországban!

Táncold át az éjszakát a csillagok alatt.
Spice Girls, Madonna, Justin Timberlake, Robyn, Icona Pop, Iggy Azelia... Te ott leszel a wndrlnd-ben szombat este?VasárnapSzabadidős, sport, zenei és edukációs progra­mok, valamint egészségmegőrző szolgáltatások egész sora vár a Palatinuson még vasárnap is a Sunshine Családi Fesztiválon, amelyek eltérnek a megszokott családi eseményektől és teljesen új dimenziókat nyitnak a családi szórakoztatás terén.

A kis Ape tipusú “platós motorokat” világszerte TukTuk-ként emlegetik, de az, hogy a becenév mennyire beszédes, csak akkor válik világossá, ha valaki végre felpattan egy ilyen cirkálóra.

Mostantól indulnak a romantikus, a pörgős, vagy épp kulturális túrák, mi már KipróbálTUK és imádTUK. Vasárnapra kellemes ebéd utáni kis mókázásnak tűnik.

Nem is annyira távol a város zajától, a Széll Kálmán tértől négy percnyi sétára a nyugalom szigetén találhatjuk magunkat, de a sok zöldet látva, plusz a csendet időnként „megzavaró” gyerekzsivajt és madárfüttyöt érzékelve olyan érzésünk támad, mintha egy vidéki kisvárosban lennénk. Ezt az élményt a közelmúltban felújított Városmajor Park adja meg neked, ha a betonból a természetbe menekülnél egy kis hétvégi pihenésre, netán sportolásra.

Szeretsz nem mindennapian öltözködni? Szereted a japánutcadivatot? Szeretnéd megmutatni másoknak is? Itt a lehetőség!

Július 20-án ugyanis megrendezik aHarajuku Walk-ot, melynek lényege, hogy japán utcadivat inspirálta ruhában (vagy cosplay-ben) végigvonulj Budapest utcáin egy vidám és színes társasággal.

A felvonulást rendőri kíséret fogja figyelni.