A FullSpeak ötletét elsősorban angolul tanulni és beszélni vágyók sora inspirálta. Ha nincs önbizalmad megszólalni angolul, látogass el az eseményre, csodákat tesz!

Az elsődleges probléma mindenkinél így szól, „Ezer éve tanulok, mégsem merek megszólalni”, „Beiratkoztam drága csoportos oktatásokra, mégis alig szólalok meg”, „Papíron bármit le tudok írni, de ha egy külföldi leszólít vagy beleszól a telefonba, menekülök”, „Már megvan a nyelvvizsgám, de ettől függetlenül szeretnék csak úgy beszélgetni, gyakorolni”.

Ha ezek a problémák valamelyike ismerős neked, akkor tudunk egy tökéletes módot, hogy kicsit megjöjjön a kedvedet, önbizalmadat, és angolos hangulatba kerülj. Nem kell ehhez sok más, mint jókedv, nyitottság, és egy hangulatos kávézó. Ja, meg külföldiek és angolul beszélgetni akaró sorstársak, akik hasonló cipőben járnak, mint te! Különböző kávézókban olyan duma-esteket szervez a FullSpeak, ahol lazán, jó hangulatban, elvárások nélkül beszélgethetsz angolul.

A helyszínre megérkezéskor kapsz egy jegyet és az alapján megkeresed az asztalodat. Amint mindenki megérkezik, kezdődhet a beszélgetés, majd 15 perc után egy jelzéssel duma-partnert cserélsz. Három ilyen csere után tartanak egy rövid szünetet, majd még két cserés-körrel folytatódik az este.

Miért próbáld ki? Ezzel a módszerrel több emberrel tudsz beszélgetni és te is láthatod, hogy egy ilyen estén semmi sem ciki, mindenki azért jön ,amiért te is, hogy angolozás közben jól érezd magad, miközben külföldiekkel is tudsz barátkozni és többet megtudsz a nagyvilágról!
Az első ilyen este március 16-án, este 18:00 órakor lesz.
További információkért keresd a
Facebook oldalt, vagy írj e-mailt az info@fullspeak.com címre!