Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Shopping

Sziget Divat

Az Ourstyle Boutique összeállította Nektek a legdögösebb fesztivál szerkókat magyar divattervezőktől!

Az Ourstyle Boutique-ról szóló cikkünkben már bemutattuk nektek a Mammutban fellelhető pop-up store-t, s kicsit körbejártuk a témát, hogy kik és miért vásárolnak magyar divattervezőktől.
Most itt az idő, hogy megtekintsétek legújabb összeállításukat, amely csokorba gyűjti a legdögösebb fesztivál darabokat, amivel biztosan lenyűgözöl pár szigetelőt, arról nem is beszélve, hogy elmondhatod: a rajtad található szetteken bizony magyar kezek szorgoskodtak.

Az editorial számtalan tervezőt sorakoztat fel, így akár Nanushka ruhák, Reka Vago, Mojzes Dóra és Mymachine cipők, esetleg Tamara Barnoff, NUBU polók, Szegedi Kata blézerek, vagy Dora Abodi leggingsek, Balaton Project vagy LOKALwear kiegészítők érdekelnek, érdemes egy pillantást vetned a napsütéses képekre és ebben buliznod a Nagyszínpad előtt.

Meghoztuk a kedved a bulizáshoz? Találkozunk a Szigeten, de mielőtt odaérsz térj be a Mammut I. 2. emeletén lévő üzletbe!

Hasonló tartalmak

Shopping

Márciusi kiskertpiac

Múlik a tél, kezdetét veszi a tavasz, és a Kiskertpiac beköltözik a belvárosba, az Anker közbe. Március 10-én, vasárnap virágok, növények, termelők és dizájn kiállítók termékeivel, a csupa növényes MADHOUSE igazán kizöldül majd, és ha arra járnánk, biztosan nem távozunk üres kézzel.

Shopping

Women's Day Pop-up

Nők napja alkalmából a Berberben három női vállalkozót hívtak meg, egy laza szombati pop-up vásárra. A szokásos szőnyegdózis mellett csodás kerámiák, ékszerek, etikusan készült ruhák és kiegészítők közül válogathatunk március 9-én, a DE_Ceramics, Kafi Folk és Málna Jewellery jóvoltából.

Shopping Hírek

Márciusban PetSa bolhapiac néven nyit újra az egykori PeCsa bolhapiac

Március 16-án Ferencvárosban, a Soroksári úton nyit újra a piaclegenda, ami hétről hétre várja majd a budapestieket.

Neked ajánlott

A