A cukros péksütemények helyett ezentúl már választhatjuk az egészséges nassolnivalót is, a NasiDobozban személyre is szabható aszalt gyümölcsök és magok várnak minket.

Mandulabél, kandírozott cseresznye, aszalt sárgabarack, algás rizsfelfújt – ilyen és ehhez hasonló finomságokat találhatunk a nemsokára webshopon keresztül rendelhető NasiDobozokban, melyek nagy űrt tölthetnek be a magyar étkezés területén, hiszen olyan sokoldalú, válogatott desszerthez és nassolnivalóhoz juthatunk, amely felválthatja a berögzült csoki-energia ital-kakaóscsiga reggeliket, uzsonnákat. A Facebookon találtunk rá a NasiDoboz oldalára, az ötletgazdák egy olyan egészséges nassolnivaló válogatást találtak ki, amely aszalványok, magvak és gabonafélék összeválogatásával készül. Minden nassolnivaló természetes alapanyagok felhasználásával készül.

Főleg gyümölcsöket, aszalványokat és magokat találunk a dobozokban, de vannak gabonaféléből készített, csokoládéba mártott drazsék és finomságok is. Minden doboz 4-féle nassolnivalóból áll, melyek a sós és édes ízek, valamint a lágy és a ropogós állagok kellemes keverésével, precízen kimérve készülnek. A cél ez esetben a változatos, minőségi és mégis finom rágcsálnivaló könnyű elérésének biztosítása, ez ugyanis különböző életritmusok – sportolás, diétázás – mellett is segítheti az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozást.

Jelenleg 6-féle NasiDobozból válogathatunk, kétféle Fitt, Energia és Válogatás dobozokból, amit 24-féle rágcsálnivalóból válogattak össze. A NasiDoboz azért is remek ötlet, mert személyre szabható, így beilleszthető különböző diétákba is. A kitalálók célja és küldetése az, hogy e termék által az alapvető impulzusétkezésünket, a nassolást egészséges módon tudjuk kielégíteni. Nemsokára pedig megnyílik a webshop, úgyhogy addig még van időnk fejben átállni az egészséges nassolnivalókra.