Shopping
Ajándéktippek 5.000 és 10.000 forint között magyar dizájnerektől
Fotó : Printa
Reginald Rose: 12 dühös ember - bemutató

Ahogy a korábbi években, úgy idén is felkutattuk, mivel készülnek a hazai tervezők az ünnepi szezonra, s összeszedtük a kedvenc dizájnajándékainkat. A második részben a közepes árfekvésben ajánlunk néhány különlegességet!

Barabás Zsófi x Bomo Art Budapest rajzkönyv SAPI kitűző KIS KAS neszeszer Meonin MAMA só- és borsszóró szett Balilla könyvjelzők Hitka Viktória tányérok Printa párnák   DOTforYOU ÁLOM füzet Kezemura Fruut Nasha ékszerek

Barabás Zsófi x Bomo Art Budapest rajzkönyv

A Bomo Art kortárs képzőművészekkel indított sorozatának első darabja ez a limitált példányszámban kapható Barabás Zsófi tollrajzával díszített vászonkötésű A5 méretű füzet.

SAPI kitűző

Egy féltékeny nő ihlette ezt a speciális technikával készülő poloska kitűzőt, amelyet ritka szép kidolgozással készít Szilágyi Sapi ezüstből.

KIS KAS neszeszer

A kizárólag természetes alapanyagokból és növényi festékekkel dolgozó márka kedves tárolója nemcsak praktikus, de tartós, szép, egyszerű, sőt kézzel is készül.

 

Meonin MAMA só- és borsszóró szett

Az egyik legígéretesebb fiatal bútormárka konyhai kiegészítőjét a tervezőre jellemző visszafogott forma és újszerű használat jellemzi. Tölgy vagy diófa kivitelben választható.

Fotó: Meonin
  • WEB
  • Facebook
  • Kapható: saját bolt: december 9-től kezdődően (részletek a honlapon vagy info@meonin.hu), saját pop-up store december 9. és 16.
  • Ára: diófából 9.500 Ft, tölgyfából 7.500 Ft 

Balilla könyvjelzők

Az alapvetően ékszereiről ismert Balázs Lilla új sorozata finom bőrökből kedves fagolyókkal készül, és minden könyvimádó számára stílusos kiegészítő.

Hitka Viktória tányérok

Kézzel festett üzenetekkel újragondolt régi és kevésbé régi porcelánok Hitka Viki képzőművésztől. Okos, finom, személyes.

 

  • Kapható: Flatlab
  • Árak: 2.000 – 10.000 Ft mérettől függően

Printa párnák  

Tiszta pamutalapra szitázott szuper környezettudatos és természetesen stílusos párnák Majoros Zita tervei alapján.

DOTforYOU ÁLOM füzet

Enyedi Ildikó Testről és lélekről című filmjéhez készült keménytáblás vászonborítású könyvecske nem csak álmodozóknak lehet tökéletes meglepetés.

Kezemura Fruut

Somoskői Gábor kézbe simuló ivópoharai és tálkái mellé egy gyümölcsöstál- és tálkaszett készült a már megszokott “kezemurás” stílusban és színállásban.

 

Nasha ékszerek

Fémes árnyalatok, bőr részletek, határozott színek és karakteres formák jellemzik a rendkívül fiatal Nagy Sarolta darabjait. Merész cuccok vagány csajoknak!

  • WEB
  • Facebook
  • Kapható: Retrock 
  • Árak: fülbevalók: 7.000 – 9.000 Ft, gyűrűk: 6.000 – 8.000 Ft