éjszakai élet

szerkesztés

Vendéglátóhelyek, ahol szabadtéri koncertekbe futhatsz bele nyáron

Szerzők

  • We Love Budapest

2019. 06. 12. 13:38

Sokat kellett várni rá, de végre tényleg itt a nyár, vele együtt a balzsamos esték, amikor a barátok és a jó italok mellé csak az élő zene hiányzik. A nagy koncertektől, fesztiváloktól ezúttal eltekintünk, inkább olyan helyeket gyűjtöttünk össze, ahol ingyenesen és intim környezetben, az asztalok mellett élvezhetjük a koncerteket.

Fotó: Hirling Bálint - We Love Budapest

PONTOON

1/7

1051 Budapest, Id. Antall József rakpart 1.

Több infó

A Lánchíd tövében nyáron a város legnépszerűbb szabadtéri helyszínévé változik, és csodálatos panorámával ajándékozza meg az arra járókat a Pontoon. Laza hangulat, láblógatás a Duna fölött, késő éjjel pedig partik helyszíne a többszintes bár, de az elektronikus ütemek mellett szabadtéri koncerteket is hallhatunk itt.

Fotó: Csudai Sándor - We Love Budapest

Hadik

2/7

1111 Budapest, Bartók Béla út 36.

Több infó

Címkék

A Bartók Béla út emblematikus kulturális találkozópontja nemcsak irodalmi programokban erős, a teraszon minden kedden 19 órától hallgathatunk élő zenét.

Fotó: Balkányi László - We Love Budapest

Mazel Tov

3/7

1074 Budapest, Akácfa utca 47.

Több infó

A budapesti zsidó negyed kultúrmulatója igazán impozáns programmal készült a nyárra: minden este 8 órától élő zenét hallgathatunk a tágas kerthelyiségben.

Fotó: Krisztián Bódis - We Love Budapest

Akvárium Klub

4/7

1051 Budapest, Erzsébet tér 12.

Több infó

A város szinte mértani közepén minden kedden lesz Random Trip koncert. A város nyüzsgő központjában fák alatt és víz mellett élvezhetjük a nyarat, és valami zene szinte mindig szól.

Fotó: Juhász Norbert - We Love Budapest

A38

5/7

1117 Budapest, Petőfi híd budai hídfő

Több infó

Az A38 a nemzetközi klubkoncert-paletta legjobbjait hozza el Budapestre időről időre, ugyanakkor kulturális missziót is betölt. A hajó gyomrában többnyire fizetős koncertekre bulizhatunk, a tető- és orrteraszon azonban rendszeresek az ingyenes rendezvények, és a nyitott terekben talán a klíma is jobban esik a nyárestéken.

Fotó: Polyák Attila - We Love Budapest

TRIP

6/7

1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 2.

Több infó

Címkék

Viszonylag új szereplő Budapest kulturális színterén a Batthyány téren horgonyzó TRIP hajó, amelynek érdemes átböngészni a koncertkínálatát. A Parlamentre panorámát nyújtó teraszon a nyár egyik nagy durranása lesz például éppen a héten Szabó Benedek ingyenes szólókoncertje.

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Budapest

ZSIRÁF

7/7

1062 Budapest, Teréz körút 53.

Több infó

A Nyugati pályaudvar mellett .a zsúfolt városban igazi oázis az Eiffel téren található nyári sörkert, ahol rendszeresen belefuthatunk akusztikus koncertekbe, emellett pedig számos sör közül választhatunk hűsítőként.

Hasonló tartalmak

Admin mode