shopping

szerkesztés

Karácsonyi ajándéktippek – A legjobb hazai dizájnerajándékok 10.000 forint alatt

Szerzők

  • Rothman Gabriella

2021. 12. 15. 11:44

Idén sem marad el a We Love Budapest ajándékmustrája. Most is kizárólag hazai kreatívok újdonságait kutattuk fel, és a szezon legjobbjait két összeállításba rendeztük. A másodikba alacsonyabb árkategóriájú, akár online is beszerezhető termékeket választottunk.

Fotó: Justa

Justa

1/10

Címkék

A 2022-es nagy falinaptár egyszerű, letisztult dizájnja segít, hogy könnyedén átlásd a terveidet. A hétvégéket és a hosszú hétvégéket színekkel emelték ki, az ünnepeket pedig piktogramokkal jelölték. Nemcsak az irodában, de otthon is jól mutat. 


Fotó: Plante

Plante X Donna

2/10

Címkék

A Plante és Zsiga Renáta keramikus közösen fejlesztette ki a „Make a wish!”, azaz „Kívánj valamit!” gyertya- és füstölőtartókat. A kézzel korongozott tárgyak a téli, ünnepi szezon varázslatos hangulatának elengedhetetlen kellékei.


Fotó: Kirakós

Kirakós

3/10

Címkék

A márka újhullámos memóriajátékát Lovrity Anna Katalin tervezte. „Az év emlékei” címet viselő kártyapakli 24 képpárt tartalmaz, és a négy évszak apró és vicces momentumait gyűjti csokorba. Célja nem csupán a készségfejlesztő szórakozás, de beszélgetésre, a közös emlékek felidézésére is ösztönöz.


Fotó: Ooh My Deer

Ooh my Deer

4/10

Címkék

A márka Raw Star névre keresztelt karkötősorozata egy aprócska, de annál stílusosabb kiegészítő a mindennapokra. A selyemcérnára fűzött ezüstcsillag háromféle felülettel választható. Ajándékozd meg azt, akivel egy pályán ragyogtok!


Fotó: Rezina

Abonyi Alma: Bevezetés a művészgyanták világába

5/10

Címkék

Abonyi Alma szobrászművész, a Rezina Studio alapítója több mint tizenöt éve a művészgyanták bűvöletében él, ebben a könyvben pedig összegyűjtötte minden tudását és tapasztalatát. Az anyagismeret, a biztonságos használat és Alma számtalan trükkje mellett húsz alkotás elkészítésének fázisát követhetjük végig lépésről lépésre.


Fotó: OLOVKA Studio

OLOVKA Studio

6/10

Címkék

Egy karácsonyfa, amit nem neked kell feldíszítened, hanem ő díszít téged, és a kétféle ízben kapható bejgli, amelynek jövő karácsonyig sem jár le a szavatossága. Az OLOVKA Studio ünnepi kitűzői bármilyen ruhadarabból karácsonyi öltözéket varázsolnak és szuper ajándékok lehetnek.


Fotó: Fölföldi Fruzsina

Harlequin Csokimanufaktúra

7/10

Címkék

A Harlequin csokik idei újdonságai közé tartozik a zabkekszes, fűszeres-almás, diós ízvilágú étcsokoládé, a Joulupukki, de sokan szeretik a sós karamellás-mogyorós Señor Caramelo táblás tejcsokit és a citromos-mákos-áfonyás fehércsokoládé-táblát, az Aurora Borealist. A csodaszép csomagolású finomságok most újrahasznosítható textilzsákocskában is kérhetők.


Fotó: Artista

Artista

8/10

Címkék

Az egyik kedvenc budapesti divatmárkánk már nem csupán ruhákat, de háromrétegű arcmaszkokat is készít. Az orrnyergen arcra alakítható kiegészítők printjei Ludovic Thiriez, Budapesten élő francia festő csodálatos alkotásaiból készültek.


Fotó: Zsigmond Dóra

Zsigmond Dóra

9/10

Címkék

A divattervező férfikiegészítői magas minőségű pamutból készülnek. A fekete alapon bézs minta a szezonális kollekció fő motívumát jeleníti meg, a bézs alapra helyezett, fekete logós változat a szezonális kapszulakollekció része. Minden pár zokni egy kis magyarországi műhelyben készül.

 

Fotó: Obai Concrete

Obai Concrete

10/10

Címkék

A THE BRUTALIST-kollekciót a brutalista építészet, annak formai elemei és zsaluzási technikája inspirálta. A könnyített betonból készülő mécsestartók a megszokott szürke mellett egy csodaszép, oxidokkal színezett, olajjal kezelt bordós árnyalatban is elérhetők.

Hasonló tartalmak

Admin mode