Magát a munkát lehet, hogy nem annyira, de az irodai életet általában szeretjük. A Covid óta tudjuk, hogy ritmust és hatékonyságot ad a munkanapjainknak, ha kimozdulunk és máshol dolgozunk, mint ahol élünk. A magánéletre szánt és a munkaidő különösen akkor hajlamos összecsúszni, ha valamilyen kreatív szakmát űzünk vagy szabadúszók vagyunk, de bárkivel előfordulhat, hogy úgy alakul a munkanapja, hogy időt spórolhat meg, ha közösségi irodában dolgozik. A rugalmasabb napirend és némi networkingelés érdekében kedvenc coworking helyeinket ajánljuk.

1/10

The Spot

Ugyan a magasabb árkategóriába tartozik, cserébe az egyik legprofibb budapesti helyszín, ahol a város szívében, egyedülálló méretű rendezvényhelyszín, csodás zöld környezet és felkészült technikai háttér várja azokat, akik már unják a home office magányát. A helyszínen egy 110 négyzetméteres, akár 100 fő számára is ideális nagytermet is találunk, a legmodernebb eszközökkel felszerelve, ahol a BKK-hoz vagy a Magyar Telekomhoz hasonló cégek is megtarthatják rendezvényeiket, de kisebb munkaállomások, irodák is vannak, ahol szabadúszóknak, kisebb vállalatoknak jut hely. Minden hónap első hétfőjén a Startup Hungary várja a résztvevőket üzletkezdéssel és -indulással kapcsolatos előadásokra és egy kis networkingre. A helyszínen próbanap is van, és szuper nemzetközi csapattal dolgozhatunk együtt. A Spotban a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenkinek jut hely. 
 
További infók itt

2/10

KAPTÁR coworking – a közösségi iroda

Az idén 10 éves Kaptárnak úgy is sikerült megőriznie családias jellegét, hogy aránylag nagyobb közösségi iroda, összesen 50-60 munkaállomáson, három szinten várják a tagokat egy jó hangulatú közös munkanapra, és 5 tárgyaló is van. Az iroda mellett székhelyszolgáltatást is nyújtanak. Többféle, akár fix asztalos belépő közül válogathatunk, sőt, ha csak kapcsolatot építenénk, arra is nyílik lehetőség, jegyet vagy bérletet válthatunk a rendszeresen megrendezett workshopokra, előadásokra. Hasít a net, korlátlan a kávé, és a kutyát sem kell otthon hagyni. 

További infók itt.  

3/10

LOFFICE

Az egyik legismertebb szereplő a közösségi irodák között, idén két ismert épületük vált kiadóvá, közösségi irodát pedig Bécs mellett a Déri Miksa utcában működtetnek. Itt 23 munkaállomás és két tárgyaló áll rendelkezésünkre, amiket a nekünk legmegfelelőbb konstrukcióban vehetünk igénybe, az egynapostól az éves tagságig. A hosszabb tartózkodáshoz kisebb irodabútorokat is bérelhetünk, így még könnyebben testre szabhatjuk környezetünket. Az iroda teljesen akadálymentes, kutyabarát, fényes, és a kávé is szuper, így minden adott ahhoz, hogy minél hatékonyabban és jó hangulatban dolgozhassunk. 

További infók itt.  

4/10

Szikra Coworking

Ha bírjuk a modern, de izgalmas történelmi múlttal rendelkező helyeket, akkor a Szikrában van a helyünk. Az egykor zsidó kaszinóként funkcionáló, történelmi épületben egészen biztosan inspirációt szerezhetünk pénzünk megforgatásához, a tágas, modern, színes belső tér pedig meghozza a kedvünket a munkához is. A helyszínt ráadásul regisztráció után egy napra ingyenesen kipróbálhatjuk. Erős a céges felhasználói kör, a B2B partnerek számára számos rugalmas és költséghatékony irodamegoldások érhetőek el.  A színes csapat pedig sokféle funkció és szolgáltatás közül választhat, rugalmasan bérelhető munkaállomások, fix asztalok, különböző méretű tárgyalók, workshop terem, privát irodák és rendezvénytér is elérhető a Szikrában, a kapcsolatépítést pedig külön programok is segítik. 

További infók itt 

5/10

Baobab

A Gellérthegy aljában, egy Vidor Emil tervezte házban találjuk a Baobabot, ahol úgy élvezhetjük a forgalmas város előnyeit, hogy van egy békés kis szigetünk, nyaranta pedig akár a nyugalmas, árnyékos kertben is dolgozhatunk, ráadásul a kutyánkat is magunkkal vihetjük a munkába. A helyszínen összesen 25 munkaállomást alakítottak ki, egy tárgyaló és egy csendes szoba is van, péntekenként pedig kisebb eseményekkel is várják a tagokat, amelyek kiváló alkalmat nyújtanak szakmai kapcsolatok építésére, ismerkedésre. 

További infók itt.  

6/10

KUBIK coworking

Egészen más jellegű, de szintén szuper hangulat uralkodik a KUBIK-nál, ahol modern, de otthonos környezetben, családias hangulatban dolgozhatunk együtt, sőt tárgyalót vagy 30 főig rendezvényhelyszínt is bérelhetünk a nagyobb találkozókhoz. A helyszínen összesen 29 asztal van, amelyek közül néhány még bérelhető. Munka után különböző programokon, például jógaórán is részt vehetünk, és négylábú kedvencünket is magunkkal vihetjük az irodába. 

További infók itt.  

7/10

Kastner

Tavaly télen újult meg a város egyik legmenőbb üzlethelyisége, ahol a Kastner reklámügynökség dolgozói döntöttek úgy, hogy szívesen látnának más kreatívokat is a munkahelyükön. Az ő munkahelyük a csendesebb felső szinten kapott helyet, itt elmélyültebben dolgozhatunk, de a nagyobb tárgyalót is itt találjuk. A lenti részben pedig egy kicsit kávézósabb a hangulat, egészséges harapnivalók, frissítő hideg és meleg italok közül választhatunk. Időről időre különböző programok is vannak, amelyekért érdemes a Facebook-oldalukat követni, illetve kiállításoknak is helyet ad a Kastner. Idén pedig már szombaton is nyitva vannak. 

További infók itt 

8/10

Muse Közösségi Iroda

Egy teljes egészében saját kézzel felújított belvárosi ingatlanban dolgozhatunk, ha a Muse Közösségi Irodát választjuk, ahol a kényelmes és modern munkakörnyezet mellett a jókora belmagasságon és a galéria míves korlátjain a régi idők egyedi hangulatát érezni. A Muse-ban egy valódi közösséghez is tartozunk, az sem ritka, hogy a tagok egymás segítségével jutnak munkához. A környezet pedig tényleg elég szuper, hangulatos galéria, a körútra néző erkély és kifejezetten szellősen kihelyezett asztalok gondoskodnak arról, hogy elmélyülhessünk a feladatainkban. Ha pedig végeztünk, azonnal el is merülhetünk a körúti pezsgésben. 

További infók itt 

9/10

Collabor8district

A klasszikus lakásirodák és a kisebb munkahelyi közösségek szuper hangulatát élhetjük át a Collabor8districtben, ahol a szárnyas ajtók és a csinos kandalló mellett kényelmes, nagy asztalok, összesen mintegy 25 munkaállomás, szuper gyors net könnyíti meg a napi munkát. Emellett pedig Skype-szobák és nagyobb, bérelhető tárgyaló állnak rendelkezésre. 

További infók itt.  

10/10

Urban Lobby Budapest

Furcsa, de működőképes funkciótársításon alapszik az Urban Lobby, ami csomagmegőrzővel kombinálja a közösségi irodát. A helyszínen tárgyalólehetőség nincs, ám modern környezetben, kellemes földszínek között, a város közepén, de a nyüzsgéstől elbújva, nyugodt körülmények között dolgozhatunk a nagy, közös térben. 

További infók itt.  

Címkék