Keresés EN

shopping

A társastól a plüsspárnákig – Ajándékok a fa alá gyerekeknek és gyereklelkűeknek

Az előttünk álló karácsony kicsit más lesz, mint a korábbiak, de az ajándékozás egész biztosan nem marad el 2020-ban sem. Idén három kategóriába soroltuk a szezon legjobbjait, és arra is figyeltünk, hogy akár online is beszerezhető termékeket válasszunk. Mutatjuk a második, gyerekeknek és gyereklelkű felnőtteknek szánt válogatást!

1/10

ZSÓFI SZABÓ X OLOVKA – Mood Wheel pin

Udvardi Ramóna eleinte alapvetően kitűzőkre fókuszáló brandje egy ideje nevet váltott, és a jövőben szélesebb kínálattal jelentkezik majd. A pinek csoportjában szereplő mood wheel egy praktikus hangulatjelző eszköz, amellyel szavak nélkül is tájékoztathatjuk környezetünket kedélyünk aktuális állapotáról. A kedves „ékszer” a Szabó Zsófival együttműködésben készült MaternityPins-széria egyik darabja, de nyilván nem csak kismamák hajtókáján mutatós.2/10

KIRAKÓS BUDAPEST – Puzzle

A kirakósozás felnőttként is szuper szórakozás, sőt az elkészült képek akár bekeretezett alkotásként is funkcionálhatnak otthon. Így gondolja ezt a nemrégiben alapított márka is, amelynek 300 darabból álló kirakósain Hárshegyi Vivien, Lovrity Anna Katalin, valamint Orosz Judit és a KOKOMO alkotásait találjuk. Már az első kollekció is elég ütős, nem könnyű választani a színes absztrakt képek, a bizarr hangulatú pillangós rajz és a növényimádó lány közül.


3/10

MolnAir Ballooning – hőlégballon-ajándékutalvány 

Ha azoknak a táborát erősíted, akik szeretnek élményt ajándékozni, de most a járvány miatt igencsak bajban vagy, íme egy remek megoldás! A hőlégballonos utazás tökéletes ajándék, mert elég elrugaszkodott ahhoz, hogy magát ne lepje meg vele az ember, viszont nem annyira extrém, hogy ne merjük kipróbálni. A felhők feletti kalandozás romantikus meglepetésnek és családi kikapcsolódásnak is kiváló, a megvásárolt beszállókártyák két évig érvényesek, és három helyszínen – a Budapest melletti Zsámbéki-medencében, Szegeden és Győrött – is lerepülhetők április 1. és október 31. között.


  • Nézzétek meg a repüléssel kapcsolatos legfontosabb infókat, és vásároljatok ajándékutalványt most 15% kedvezménnyel az XMAS-kuponkóddal a karácsonyi akció keretében! (x)

4/10

BUDAPEST BY LABROSSE – printek

A francia származású illusztrátor, Labrosse Dani kis füzetben gyűjti kedves „lényekkel” telezsúfolt grafikáit. A Budapest emblematikus épületeit ábrázoló rajzokból a HYPEANDHYPER csapatával együttműködésben most klassz nyomatok készültek. A számozott, szignózott giclée printeken a Palatinus-ház, a Várkert rakpart háztömbje, a Bedő-ház, a Gresham-palota, a Dugattyús-ház, a Lindenbaum-ház, a budai Postapalota, a Dunapark-ház, a II. János Pál pápa tér házai és a margitszigeti víztorony elevenedik meg.

 


5/10

BORARTI – Mese Pecsét Pakk

Pecsételni, nyomot hagyni, mintalenyomatokat készíteni igencsak izgalmas tevékenység. Így gondolja Kollár Borbála is, akinek Mese Pecsét Pakkja segítségével saját rajzaink alapján készíthetünk profi pecséteket. „Alkossatok belőle történetet, rajzoljatok hozzá, és találjátok ki a szereplőket és a cselekményt. Vonjátok be az egész családot a fantáziálásba, nagy kacagások színtere lehet az ilyen, közösen együtt töltött idő.”


6/10

HISTHEORY – társasjáték

Bár látszólag egy klasszik társasjáték, valójában annál jóval több. Segíti a történelemtanulást, a történelmi mintázatok felismerését, megértését, sőt fiktív történetszálakat is írhatunk vele. Elsősorban nagyobb kamaszoknak és felnőtteknek ajánljuk, hiszen beszélgetést, vitát, egymás meggyőzését, érvelést, disputát hoz elő a játékosokból.


7/10

TODASBONOBAS – GIRA

Holbis Emőke és Aurora Portillo művészeti együttműködése a terméktervezésen túl egy számukra fontos társadalmi és környezeti kérdésre igyekszik felhívni a figyelmet. A GIRA egy négy különböző formájú fapörgőből álló, testpozitív projekt, amely egyfajta tisztelgés a női test sokfélesége előtt, színre, életkorra való tekintet nélkül. Okos és szép ajándék!8/10

TUTYI – babaholmik

A környezettudatos márka termékei között különleges helyet foglalnak el ezek a kedves és bőrbarát babaholmik. A manósapkák, a hosszú szárú kiscipők és a sálak mindegyike GOTS-minősítésű organikus pamutból készül, kézi kötéssel és horgolással. Az alapanyagok a gyapottermesztéstől a fonalak festéséig nagyon szigorú környezetvédelmi, etikai és társadalmi követelményeknek felelnek meg. Kérésre egyedi méretek elkészítésére is van lehetőség.


9/10

SZOLNOKI ÁGNES – memóriajáték

Ágnes természet ihlette festményei mellett itthon is előforduló madarakról, rovarokról fest érzékeny akvarelleket. Illusztrációival jelenleg háromféle memóriajáték – kétféle madaras és egy rovaros – érhető el, amelyekhez háromnyelvű határozók is tartoznak, így játék közben gyorsan megtanulhatók a hazai madarak és rovarok nevei, akár idegen nyelven is.
 
 

10/10

WEIRDO – plüsspárnák

A weirdók egyedi grafikákkal ellátott formapárnák, amelyekhez saját, néha szarkasztikus, néha vicces történetek is társulnak. A kínálatban elégedett vízilovak, introvertált jetik, űrhajós kutyák, élsportoló lajhárok, sőt retró kotyogós kávéfőzők, bögrék is szerepelnek, amelyek egyszerre szólnak a városi vadonban élő felnőttekhez és a különc gyerekekhez.


  • Instagram
  • Kapható: kizárólag az Instagramon, privát üzenetben
  • Ár: 4000–6000 Ft

Cimkék

Hasonló tartalmak

Újra az Advent Bazilika lett Európa legjobb karácsonyi vására, immár 4. alkalommal

?>

Negyedik alkalommal szavazták meg Európa legjobb karácsonyi vásárának a Szent István-bazilika előtt található forgatagot. Gratulálunk!

Sörös szaloncukrot a fára, sörcsomagot a fa alá! – A Beerselectionben jártunk

?>

Karácsony közeledtével érdemes beugrani a Beerselectionbe, mert számos sörválogatással, sőt még sörös szaloncukorral is készülnek az ünnepekre!

Gasztró

10+1 remek sör télre vagy akár az ünnepekre

?>

Nincs kőbe vésve, hogy a hideg időben nem eshet jól a frissítő nedű, különösen, ha prémium kézműves sörökről van szó.

Pillanatképek Budapest két legnagyobb karácsonyi vásárából – Fotógaléria

?>

Ha élőben nem is, összeállításunkon keresztül átélhetjük az ünnepi hangulatot, lélekben átsétálva a Szent István térről a Vörösmarty térre.

Neked ajánlott

A