Keresés EN

shopping

Fő a biztonság, a jelszó: elvitelre! – 5 szabadtéri piacot ajánlunk Budapesten

A vírushelyzetben, amennyire lehet, érdemes a plázákban, boltokban töltött időt csökkenteni és inkább a szabadtéri piacokat látogatni. Ha a termelői piacokat választjuk, a magyar gazdákat is támogatjuk, miközben jó levegőn tartózkodunk. Lássuk, kik vannak nyitva ezekben az ínséges időkben!

1/5

Pancs Gasztroplacc

Minden vasárnap 9-től 14 óráig pakolják ki portékáikat az Élesztőház udvarán az árusok: mézeket, füstölt húsokat, sajtokat, kovászos kenyereket, ökológiai termesztésű zöldségeket és gyümölcsöket és még számos finom és praktikus árut. Most vasárnap ráadásul Mikulás-napi burgershow is lesz, szaftos, elvitelre kínált burgerekkel.

  • 1094 Budapest, Tűzoltó utca 22. 
  • Facebook

2/5

Czakó Piacz

A Tabán legöregebb házának kertjében, a Czakó Kertben várnak a zöldség- és gyümölcsárusok, sajtosok, húsosok és társaik minden szombaton 8-tól 15 óráig. Az adventi vasárnapokon karácsonyi hangulatú minipiacokkal készülnek, kézműveskiállítókkal kiegészülve, elviteles frissen sült ételekkel, forralt borral, házi rétessel és bejglivel, adventi koszorúkkal.   

  • 1016 Budapest, Czakó utca 15. 
  • Facebook

3/5

Csörsz utcai biopiac

A város egyetlen minősített biopiaca, ahol a csak a szigorú ökogazdálkodási feltételeknek megfelelő, érvényes tanúsítvánnyal rendelkező árusok jelenhetnek meg szombatonként 6.30 és 13 óra között. Karácsony közeledtével az ünnepi finomságok is megjelennek a termékek között, kezdve a bejglivel, folytatva a mézeskaláccsal, a gyertyákkal, a karácsonyi hangulatot varázsoló teákkal, a szaloncukrokkal. Advent utolsó két hétvégéjén még az Anker’tben ismertté vált Kiskertpiac is társul hozzájuk XMAS POP-UP üzletükben iparművészekkel, kézművesárusokkal.

  • 1124 Budapest, Csörsz utca 18. 
  • Facebook

4/5

Római-parti piac

Csak három éve létezik, de már megkerülhetetlen piaca lett Budapestnek a római-parti termelői vásár, ahol a tanyasi csirkétől a juhtúróig minden kapható szombat délelőttönként 8-tól 13 óráig. Itt is felbukkantak már a téli hozzávalók, a kézműves ajándékok, díszek, ínycsiklandozó harapnivalók, a lángostól a sült kolbászig.

  • 1031 Budapest, Nánási út 47–49.
  • Facebook

5/5

Zuglói kenyérközösség

Fiatal kezdeményezés, de már stabil rajongótáborral bír a XIV. kerületi, előrendelős rendszerre (is) építő vásárlóközösség. Csütörtökönként 16:30 és 18:30 között várják a vásárlókat az AZTA Közösségi Kézműves és Barkácsműhely udvarán kovászos pékáruval, sajtokkal, zöldségekkel, gyümölcsökkel, bioélelmiszerekkel és sok más földi jóval.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Ha más kell, mint a zokni és a tusfürdő – Karácsonyi vásárok, ahol magyar termékekből válogathatunk

?>

Közeledik a karácsony, ideje az ajándékok beszerzésének. Ezekben a karácsonyi vásárokban hazai tervezők, kézművesek termékei közül válogathatunk.

Elegáns ajándékok és nagy koccintások – Innen vásárolj italokat az ünnepekre

?>

Hat helyet ajánlunk, ahonnan könnyedén, akár az otthon kényelméből, online is beszerezhetitek az ünnepi italokat.

Puha és meleg talpalávaló – 6 magyar szőnyegmárkát ajánlunk

?>

Különösen a szürke téli napokon dobja fel a lakást egy-egy csodás szőnyeg. Hat magyar márkát ajánlunk gyönyörű darabokkal.

Shopping

Bormennyország, pezsgőparadicsom és a párlatok otthona – Budapesten már 6 helyen várnak a Radovin italszaküzletei

?>

A Radovin hangulatos italszaküzleteit Hidegkúttól kezdve Gazdagréten, Újbudán és Óbudán át Zuglóig számos helyen megtaláljuk.

Neked ajánlott

A