A tested és a lelked is edzheted, sőt még a téli hideg elől is menedékre lelhetsz, ha ellátogatsz az alábbi jógastúdiók valamelyikébe. A meleg, páradús szobák a kinti mínuszok esetén különösen vonzóak, de arra sem árt gondolni, hogy ha most kezded el a rendszeres edzést, topformában lehetsz a strandszezon beköszöntére.

1/5

Atma Center Pest Jógastúdió és Vegetáriánus Étterem

A budai és pesti stúdióban is tartanak kezdő, középhaladó és haladó szintű órákat azoknak, akik a meleg jóga különböző válfajait szeretnék kipróbálni. Megismerhető többek között az emésztőrendszert stimuláló Agni jóga, az izmok nyújtását segítő Vinyasa jóga és stresszoldó Ashtanga jóga is. A pesti stúdióban vegetáriánus étterem működik, ahol finom és egészséges ételeket kóstolhatsz.

2/5

Bikram Jóga Központ

A stúdió a pesti belváros békés oázisa, a tágas jógatermek hatalmas ablakai az Astoria sürgő-forgó kereszteződésére néznek. A központ a Bikram jógára specializálódott, így a jógázók minden órán 90 percig izzadhatnak 38-40 °C-os környezetben. Az új vendégek különleges, 10 napos próbabérletet vehetnek 2 500 Ft-ért, aki pedig első alkalommal jár náluk, annak még a matrachasználatért sem kell fizetnie.

3/5

Bikram Jóga Buda

A Duna túlpartján található az Astorián működő Bikram Jóga Központ testvérstúdiója. A budai oldalon modern belső tér várja azokat, akik szeretnék tökéletesen elsajátítani a Bikram Choudhury indiai guru által kifejlesztett, megtisztulást segítő, izomerősítő pózokat. A magas hőmérsékletnek köszönhetően a sérülés kockázata minimális. Március 31-ig az első óra minden új látogató számára ingyenes.

Cím: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113.
További információ

4/5

Bikram Yoga Újpest

A Bikram jóga fanatikusai az újpesti stúdió 150 négyzetméteres termében jógázhatnak egy 22 méter hosszú tükörfal előtt, sőt mi több, profi masszőrök szolgáltatásait is igénybe vehetik, kiegészítve ezzel a jógázás jótékony hatásait. Itt már az óra előtt elkezdődik a stresszmentesítés: a stúdió ingyenes parkolást biztosít, így nem kell idegeskedned, hogy nem találsz parkolóhelyet.

Cím: 1043 Budapest, Csányi László u. 34.
További információ

5/5

Ganapati Jóga Stúdió

Ha ezt a barátságos hangulatú stúdiót választod, akkor valamivel kevésbé megterhelő környezetben gyakorolhatod a különböző jógatípusokat, például a Hatha vagy Vinyasa változatot, hiszen a Ganapati Jóga Stúdió termeit csak 30 °C-ra fűtik. Ettől azonban még nem kell lemondanod a meleg jóga előnyeiről, így is elég magas a hőmérséklet ahhoz, hogy kontrollált légzés mellett óvatosan nyújts és erősítsd az izmaidat. A találó elnevezésű 'Office Yoga' órára akár az ebédszüneted alatt is beugorhatsz.

Cím: 1132 Budapest, Visegrádi u. 23.
További információ