Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Szabadidő

Urban Jungle Budapest séta a Füvészkertben

A Füvészkertben mindig jó időt tölteni és az élmény csak fokozódik, ha szakszerű túravezetőt is kapunk ehhez az Urban Jungle Budapest növénydokija, Koltai Tamás személyében. Végzettsége szerint botanikus és nem csak jól ismeri a növényeket, hanem nagyszerűen beszél is róluk, iskolában is tanít, emellett pedig saját vállalkozását, a zöld falakat építő Grofie-t vezeti.

Fő témák:


  • Miért szeretjük annyira a (szoba)növényeket?

  • Hogyan és mivel teszik jobbá az életünket?

  • Mi történik a botanikus kertekben és mire jók ezek a sétákon kívül?

  • A Füvészkert története

  • Kedvenc szobanövényeink élőhelyei, igényei, története, gondozása

  • Soha nem hallott növényes tippek, trükkök és érdekességek

Hasonló tartalmak

Éjszakai élet

Helka koncert

Helkát erős lelki kötődés és szakmai tapasztalat fűzi a népzenéhez, ez az autentikus világ keveredik a jazzből, popból, klasszikus zenéből hozott alapokkal, így alkotva ínyenc, egyedi hangzásvilágot. A március 27-ei koncertjén ennek lehetünk tanúi, műsorában népzenei feldolgozások és saját kompozíciók is hallhatóak lesznek.

Kultúra

Dokumentumfilm hetek 2024: Szerelempatak

A 2024-es Doku7 filmfesztivál keretében olyan filmeket hoznak el a szervezők, amelyek az embert és az ő saját valóját, egyéni környezetét ábrázolják, különféle kultúrák, nációk és élethelyzetek vonatkozásában.

Szabadidő

A Buitenzorg-lak kertje nyomában

Március 8-án egy különleges sétán zarándokolhatjuk végig a kertben látható, szuvenírként hazahozott vagy utólag megrendelt keleti műtárgyakat, megismerve az Ázsiában őshonos növényeket, a kínai és japánkerti elemeket.

Neked ajánlott

A