Szponzorált / gasztró

Szponzorált / kultúra

szerkesztés

KisKoncertek-Nagy Borélmények: Tóth Vera és Pauli Zoltán estje

Program adatai

Évek óta hatalmas népszerűség övezi Tóth Vera énekesnő és Pauli Zoltán gasztroszakértő közös estjét, amelyből hamarosan a Várkert Bazárban is ízelítőt kaphatnak a minőségi zenék és borok kedvelői. A KisKoncertek - Nagy Borélmények című gasztroművészeti gálaest a házigazdák mottóját követve nyújt táplálékot testnek és léleknek, egymásba fűzve az ízek, zamatok és dallamok különleges élményét október 14-én.

Neves pincészetek borászainak válogatott tételsorát kóstolhatjuk végig az est során, Demeter Zoltán Tokajból, Heimann Zoltán Szekszárdról, Pálffy Gyula Köveskálról, Sauska Andrea és Sauska Krisztián Villányból és Tokajból, valamint Rókusfalvy Pál az etyeki borvidékről hozza el borait válogatott gasztrofalatok kíséretében. Bemutatkozik Tóth Vera-Gyémánt nevet viselő, új fehérbora is, amelyet Pálffy Gyulával álmodtak palackba a házigazdák, miközben a hangulathoz illő zenéről a Duka Laci Django Projectje gondoskodik.

A borkóstoló után Tóth Vera és zenekara ad majd koncertet, és könnyen lehet, hogy még egy sztárvendég is felbukkan a színpadon.

Hasonló tartalmak

Admin mode