Keresés EN

A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata a Kőbányai Önkormányzat támogatásával és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, Baptista Egyház, Teológia és Módszertan, valamint az Utcajogász közreműködésével – Több mint ételosztás címmel közösen egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várja a 10. kerületi közterületen és intézményekben élő hajléktalan embereket

Egy tál meleg étel mellett használt, de jó minőségű ruhaneműt és tartós élelmiszert kaphatnak a hozzájuk fordulók, akiknek szakembereinktől lehetőségük lesz orvosi, szociális és jogi tanácsokat kérni, tüdőszűrésen részt venni, ajándékot készíteni, lelki problémáikkal lelkész és pszichológus foglalkozik majd. Aki igényli, azt fodrász és pedikűrős fogadja azon a délutánon.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Éjszakai élet

Helka koncert

Helkát erős lelki kötődés és szakmai tapasztalat fűzi a népzenéhez, ez az autentikus világ keveredik a jazzből, popból, klasszikus zenéből hozott alapokkal, így alkotva ínyenc, egyedi hangzásvilágot. A március 27-ei koncertjén ennek lehetünk tanúi, műsorában népzenei feldolgozások és saját kompozíciók is hallhatóak lesznek.

Kultúra

Dokumentumfilm hetek 2024: Szerelempatak

A 2024-es Doku7 filmfesztivál keretében olyan filmeket hoznak el a szervezők, amelyek az embert és az ő saját valóját, egyéni környezetét ábrázolják, különféle kultúrák, nációk és élethelyzetek vonatkozásában.

Szabadidő

A Buitenzorg-lak kertje nyomában

Március 8-án egy különleges sétán zarándokolhatjuk végig a kertben látható, szuvenírként hazahozott vagy utólag megrendelt keleti műtárgyakat, megismerve az Ázsiában őshonos növényeket, a kínai és japánkerti elemeket.

Neked ajánlott

A