Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

December 9-én a Leo Bistro exkluzív színpadán egy egész estét tölthetünk Szabó Kimmel Tamással és elképesztő hangjával, miközben a séf legfinomabb falatkáit kóstoljuk meg, és a bár csapat legújabb koktéljait szürcsölgetjük. Mivel énektudását már igencsak sok téren megcsillogtatta, egy pazarnak ígérkező estének lehetünk fültanúi.

Azt már tudjátok rólam, hogy imádom a kultúrát, a zenét, és azt is könnyedén meg lehet rólam állapítani, hogy szeretem az igazán jó barátokat megtalálni az életben. A tökéletes összhang akkor alakul ki, amikor ez a kettő találkozik. Valamikor, nem is olyan régen, egy nehéz időszak közepén, sodort össze az élet Szabó Kimmel Tamással. Mindig is nagy rajongója voltam - mind a filmes, mind a színpadi alakításai miatt. Amikor először meghallottam élőben énekelni, eldobtam az agyam. Aztán teltek a hónapok, találkozgattunk, jókat ettünk-ittunk, és végre megfogalmazódott bennem az ötlet: Tamást bizony meg kell szólaltatnom énekhangon előttetek is.

Gondolatom nyitott fülekre és szívre talált nála, így nagy örömmel jelentem be Nektek, hogy december 9-én a Leo Bistro exkluzív színpadán egy egész estét tölthetünk Szabó Kimmel Tamással, és elképesztő hangjával, miközben Séfem legfinomabb falatkáit kóstoljuk meg és a bár csapat legújabb koktéljait szürcsölgetjük. Ez egy kihagyhatatlan és megismételhetetlen este lesz, így ha kihagyod, engem utána ne okolj!

Csók, Leo


FOGLALÁSI RÉSZLETEK: 
E-mailen: bistro.reservation@leobudapest.hu
Telefonon: +36709446315 mindennap 16:00 után

Exluzív asztalok: 25 000 Ft/fő kötelező fogyasztás, mely 100%ban lefogyasztható az este folyamán a Leo Bistro à la carte ét- és itallapjáról.

Bisztróasztalok: 20 000 Ft/fő kötelező fogyasztás, mely 100%ban lefogyasztható az este folyamán a Leo Bistro à la carte ét- és itallapjáról
 
Az esemény részleteit itt találjátok. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Kultúra

365 Oldtimer Kiállítás

December elsején nyílt meg a különleges járműkiállítás, a 365 Oldtimer. Az egész évben látogatható rendezvény gazdag és változatos gyűjteményt kínál, az autóipar sokszínűségét megvilágítva, és kiemelt figyelmet szán az oktatásra is. A 365 Oldtimer Kiállítás büszkélkedhet három olyan autóval, amelyek közül csak egy-egy létezik a világon. A legkorosabb jármű a gyűjteményben, a Renault Skiff Labourdette Carrose éppen most 110 éves. Megtekinthető a Galambos József alkotta Ford T modell truck (1926) is, amivel régen még jeget árultak Amerikában, és ami idővel az autóipar egyik alapkövévé vált.

Kultúra

Macskafogó a Corvinban

December 9-én és 10-én minden idők legjobb magyar rajzfilmjét nézhetjük újra 15:30 órai kezdettel, a Corvin moziban. Ternovszky Béla rendező és Nepp József író 1986-ban készült, minden korosztály számára egyaránt szórakoztató rajzfilmje tökéletesen egyesíti magában a kaland-, a gengszter- és a kémfilmek legszebb hagyományait, és utánozhatatlan humorával egyúttal kacagtatóan parodizálja is ezeket a zsánereket.

Kultúra

Sárkány Éve Lampion Fesztivál a Biodómnál

A Sárkány Éve Lampion Fesztivál egy színes és varázslatos világba vezet, amely a fény és árnyék játékával vár bennünket december 16-tól február 24-ig. Az Állatkerti körúton lévő Biodóm kertjében a kínai kultúra iránt érdeklődőket mindenképp megszólítja, de a családosoknak is érdemes belépni ezen a mágikus kapun, hiszen bent 5-8 méteres installációk fogadnak, a sétányon haladva pedig karibi flamingókkal, sarkvidéki jegesmedvékkel, játékos csimpánzokkal, egzotikus állatokkal is találkozhatunk.

Látnivalók és kultúra

Dante Casino x Z Paradigma–Füge Produkció: Tyúkdráma

December 8-án és 9-én nézhetjük meg Georgita Máté Dezső rendezésében a Tyúkdrámát, a Jurányi Házban.

Neked ajánlott

A