December 9-én a Leo Bistro exkluzív színpadán egy egész estét tölthetünk Szabó Kimmel Tamással és elképesztő hangjával, miközben a séf legfinomabb falatkáit kóstoljuk meg, és a bár csapat legújabb koktéljait szürcsölgetjük. Mivel énektudását már igencsak sok téren megcsillogtatta, egy pazarnak ígérkező estének lehetünk fültanúi.

Azt már tudjátok rólam, hogy imádom a kultúrát, a zenét, és azt is könnyedén meg lehet rólam állapítani, hogy szeretem az igazán jó barátokat megtalálni az életben. A tökéletes összhang akkor alakul ki, amikor ez a kettő találkozik. Valamikor, nem is olyan régen, egy nehéz időszak közepén, sodort össze az élet Szabó Kimmel Tamással. Mindig is nagy rajongója voltam - mind a filmes, mind a színpadi alakításai miatt. Amikor először meghallottam élőben énekelni, eldobtam az agyam. Aztán teltek a hónapok, találkozgattunk, jókat ettünk-ittunk, és végre megfogalmazódott bennem az ötlet: Tamást bizony meg kell szólaltatnom énekhangon előttetek is.

Gondolatom nyitott fülekre és szívre talált nála, így nagy örömmel jelentem be Nektek, hogy december 9-én a Leo Bistro exkluzív színpadán egy egész estét tölthetünk Szabó Kimmel Tamással, és elképesztő hangjával, miközben Séfem legfinomabb falatkáit kóstoljuk meg és a bár csapat legújabb koktéljait szürcsölgetjük. Ez egy kihagyhatatlan és megismételhetetlen este lesz, így ha kihagyod, engem utána ne okolj!

Csók, Leo


FOGLALÁSI RÉSZLETEK: 
E-mailen: bistro.reservation@leobudapest.hu
Telefonon: +36709446315 mindennap 16:00 után

Exluzív asztalok: 25 000 Ft/fő kötelező fogyasztás, mely 100%ban lefogyasztható az este folyamán a Leo Bistro à la carte ét- és itallapjáról.

Bisztróasztalok: 20 000 Ft/fő kötelező fogyasztás, mely 100%ban lefogyasztható az este folyamán a Leo Bistro à la carte ét- és itallapjáról
 
Az esemény részleteit itt találjátok. 

Címkék