Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Sosem látott biztonságban és jólétben élünk, sokszor mégsem érezzük kerek egésznek az életünket. Az életkörülményeink javulnak, mi mégsem vagyunk boldogabbak. Egyre többször tapasztaljuk a stresszt, a szorongást és azok testi megnyilvánulásait.

Felgyorsult idő, összefolyt nappalok, végeláthatatlan feladatok – ez jelenti ma a létezést. Vajon meddig bírjuk még tartani a lépést a mesterséges életmódunkkal? Mit tehetünk azért, hogy összhangban legyünk a természetes létformánkkal egy modern világban is?

A szeptemberi SlowHow előadáson Dr. Purebl György ismerteti velünk az elmúlt évek áttörő kutatási eredményeit a bioritmus, azaz a cirkadián ritmus működéséről, és annak jelentőségéről a modern kori testi és lelki betegségeink kialakulásában. Továbbá kiderül, hogyan élhetünk a belső óránk szerint a mai világban.

Előadó: Dr. Purebl György pszichiáter, pszichoterapeuta szakorvos, a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetének klinikai igazgatóhelyettese, a Magyar Pszichiátriai Társaság korábbi elnöke

Hasonló tartalmak

Shopping

ReClaim Vintage – Advent Night Shopping

December 3-án, advent első vasárnapján hosszabbított nyitvatartással, este 23:00-ig várnak a Király utca új vintage boltjában, a ReClaimben. Lesz süti, karácsonyi zene, és 15% kedvezmény jár minden teljes árú termékre, amennyiben a kasszánál bemondjuk a Rudolf jeligét.

Kultúra

Pulpbrother (US): Sorry I forgot the pizza I was supposed to deliver

November végén amerikai kultművész érkezik a budai minigalériába, a Start Galéria Budapestbe, amit érdemes megnézni a pop-art kedvelőinek. Ha Pulpbrother sikerének titkát boncolgatjuk, olyan címkék kerülnek elő, mint a humor, olykor a fekete humor is. Rendkívül profán, szarkasztikus, csípős és mindig flegma – mégis áthatja az életigenlés.

Shopping Kultúra

PANEL Contemporary: Karácsonyi képzőművészeti kiállítás és vásár

A Faur Zsófi Galéria karácsonyi képzőművészeti kiállítással és vásárral könnyíti meg az ünnepek előtti ajándékhajszát: december 22-ig minden hétköznap 12:00-től 18 óráig nézelődhetünk a galéria művészeinek alkotásai között.

Gasztró Szponzorált

Adventi brunch az InterContinental Budapestben

Az adventi időszak a lelassulásról szól, arról, hogy megpróbálunk minél több minőségi időt eltölteni a szeretteink körében. Ebből indult ki az InterContinental Budapest is, ahol december 3-án, 10-én és 17-én ünnepi brunchra invitálnak bennünket. Ezeken a ráérős vasárnap délelőttökön a finom falatok mellett élő zene fog gondoskodni a hangulatról.

Neked ajánlott

A