kultúra

Sincology 2019 könyvbemutató

Program adatok

Bemutató

Sinco Jim neve az elmúlt években összefonódott a hazai koncertszíntérrel. Több éve járja kamerájával a legkülönfélébb helyeket az underground kluboktól a legnagyobb fesztiválok nagyszínpadáig. Az általa megörökített pillanatok korunk könnyűzenei életének egyik legfontosabb korlenyomata.

Immáron negyedik alkalommal gyűjti kötetbe az elmúlt naptári év legjobb koncert- és sajtófotóit, backstage pillanatait. Az ő szemén keresztül nyerhetünk betekintést a kulisszák mögé, és kaphatunk átfogó képet a magyar zeneipar esszenciális momentumairól. A könyvben időrendben lapozhatjuk végig fényképeit, amelyek olyan érzékenységgel mutatják be alanyait, ahogyan a letöbben talán még sosem láttuk őket. Monumentális koncerteket képes elérhető távolságba és teljesen új megvilágításba helyezni.

2019-ben olyan zenekarokkal járta az országot, mint a Quimby, a 30Y, a Supernem vagy a Blahalouisiana, de tavaly első ízben készített bandafotót a Halott Pénz, Krúbi és a Bagossy Brothers Companynek is, illetve neki köszönhetjük többek közt az Elefánt koncertvideóját vagy az Esti Kornél müpás előadásának vizuálját is. A sokoldalú tehetség tehát a sincology 2019 névre keresztelt kiadványban meséli el nekünk életének egyik legdolgosabb évét.

Február 26-án az Akvárium VOLT Lokálban először foghatjuk kézbe és vásárolhatjuk meg az előző évekhez képest bővebb kiadásban megjelenő könyvet. 19 órától Kólya Dániel, a Budapest Park ügyvezetője – és egyben hobbifotós – beszélget Jimmel, amit egy kötetlen buli követ majd. A belépés ingyenes.

Hasonló tartalmak