Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Zenés, hagyományörző gasztroprogramokkal ünnepelhetjük az idei húsvétot Fullajtár Andrea, a Manga Cowboy, a Púder Bárszínház és az IF Cafe Jazz Club közös eseményén. Délelőttönként a zenés teraszon Pásztor Dániel szórakoztatja a kicsiket, majd este Az egész földdel szeretkezem című zenés vacsoraesten vehetünk részt, ahol híres művészek szerelmes leveleiből olvas fel nekünk Kaszás Gergő.

A rendezvény két napjának állandó programjaként a résztvevő éttermek étlapjáról, QR kód beolvasásának segítségével tudhatjuk meg, hogy milyen ételek készültek húsvétkor több száz évvel ezelőtt. A 400 éves recepteket Fullajtár Andrea, Kaszás Gergő, Kovács Tamás, Rujder Vivien, Sztarenki Dóra és Zoltán Áron olvassa fel.  

Egész hétvégén jótékonysági palántavásár is lesz a helyszínen Ferencvárosi Közösségi Alapítvány által létrehozott Krízis Alap javára, amely a háborús kríziskezelésben résztvevő helyi civilek támogatására jött létre.  

Cimkék

Hasonló tartalmak

Kultúra

Oscar-nap a Művészben

Március 11-én 96. alkalommal díjazza az előző év legjobb filmjeit és filmeseit az amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia. Nincs is jobb hangolódó program a gálára, mint a március 10-ei Oscar-nap a Művészben, amikor 13 órától estig jelölt filmeket nézhetünk meg.

Kultúra

Janikovszky-est a vaksötétben – avagy a lemez két oldala

A Bodor Tibor Kulturális Egyesület közreműködésével március 13-án a Lurdy Moziban egy egyedülálló képzeletszínházi előadásban lesz részünk, A lemez két oldala címmel: Janikovszky Éva írásainak segítségével teljes sötétségben, csak a hangokra és szavakra koncentrálva fedezhetjük fel mindennapjaink rejtett oldalait.

Szabadidő

Dolgozó anyává válni: visszatérés a munka világába

A szülési szabadság utáni visszatérés a munka világába óriási változást jelent, így minél közelebb érünk a visszatérés időpontjához, úgy sokasodnak az aggodalmaink az új életszakasszal kapcsolatban. Milyen változások történnek, mikor megérkezik a dolgozó anya szerepe az életünkbe? Milyen kihívásokra számíthatunk ebben az időszakban? Miként tudunk tudatosan felkészülni a visszatérésre?

Kultúra

Mai Manó fotográfiái

A PaperLab Galériában kiállított 50 fotóból álló, ingyenesen megnézhető válogatásban olyan alkotásokat láthatunk, amelyeket Mai Manó fotográfus a budapesti műtermeiben készített a századforduló környékén.

Neked ajánlott

A