Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Április 26-tól a Pontoon is újra megnyitja kapuit, rögtön egy sor programot felvonultatva a május 1-i hosszú hétvégén. Ezen a nyáron is rengeteg koncert, hazai és nemzetközi dj, na meg vendég adja majd egymásnak a kulcsot a szuper panoráma közepén.


  • 04.26.: Galactic Jackson, Akos V, LAU, Adis Abbé, Sazabio, Pure Lust dj's, Telefunken, Perrin

  • 04.27.: Pontoon Live Jam - Bognar Szabi (Mpc/Percussion), Slow (Mpc/Percussion), Vanis (gitár), Novan (keys), Szeifert Bálint (Bass), Zahár Fanni (Flute), Táborszky Bence (Brass), Kocsis Bence (Vocals), Méhes Adrian (Vocals/rap

  • 04.28.: Stahl Barbi & Havai Gábor akusztik, International Love Affair dj's

  • 04.29.: Henri Gonzo & Daniel Perez, Nightdrive dj's

  • 04.30.: Monday Session

Hasonló tartalmak

Látnivalók és kultúra

Dante Casino x Z Paradigma–Füge Produkció: Tyúkdráma

December 8-án és 9-én nézhetjük meg Georgita Máté Dezső rendezésében a Tyúkdrámát, a Jurányi Házban.

Látnivalók és kultúra

Jótékonysági felolvasás az Utcajogászért

December 8-án a FUGA-ban jótékonysági felolvasóestet tartanak az Utcajogász Egyesület adománygyűjtő nagykövetei, akik közül többen írók. A decemberi eseményen Garaczi Lászlóval, Czakó Zsófiával, Bakos Gyöngyivel, Vajna Ádámmal, Aradi Péterrel, Puskás Pannival és Rojik Tamással találkozhatunk.

8. Karácsonyi ronda pulcsis futás

Elő a ronda pulcsikat a szekrényből! Az idei lesz a nyolcadik alkalom, hogy a leggiccsesebb felsőnket magunkra öltve futhatunk a jótékonyság jegyében.

Gasztró

Gőzgombócnap a Majorban 2023

December 9-én finomságok várnak a majorban: reggel 8:30-tól bruncholásra számíthatunk, majd 12:00-től nápolyi pizzák és a már jól ismert gőzgombócok közül választhatunk. Lesz klasszikus szilvalekváros és nutellás-mascarponés is.

Neked ajánlott

A