Keresés EN

Augusztus 6-án rendezi meg a Korzózz Velünk a Nagy Nyári Sétanapot, amikor egész nap egymást követik az egyórás séták, ráadásul kedvező áron. Ez már csak azért is jó lehetőség, mert most végre az is részt vehet egy városi sétán, akinek esetleg nem volt 2-3 szabad órája, vagy aki még nem volt biztos abban, hogy tetszik-e neki a műfaj.

Ezen a napon lehetőség lesz megismerni a régi korok ismerkedési szokásait és bejárni a Duna-korzót, de többek között be lehet majd jutni a pompás Festetics-palotába, a Kazinczy utcai zsinagógába, egy 220 éves pesti házba és az Akadémia utca palotáiba is. További részleteket a Korzózz Velünk oldalán találtok.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Kultúra

Oscar-nap a Művészben

Március 11-én 96. alkalommal díjazza az előző év legjobb filmjeit és filmeseit az amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia. Nincs is jobb hangolódó program a gálára, mint a március 10-ei Oscar-nap a Művészben, amikor 13 órától estig jelölt filmeket nézhetünk meg.

Kultúra

Janikovszky-est a vaksötétben – avagy a lemez két oldala

A Bodor Tibor Kulturális Egyesület közreműködésével március 13-án a Lurdy Moziban egy egyedülálló képzeletszínházi előadásban lesz részünk, A lemez két oldala címmel: Janikovszky Éva írásainak segítségével teljes sötétségben, csak a hangokra és szavakra koncentrálva fedezhetjük fel mindennapjaink rejtett oldalait.

Szabadidő

Dolgozó anyává válni: visszatérés a munka világába

A szülési szabadság utáni visszatérés a munka világába óriási változást jelent, így minél közelebb érünk a visszatérés időpontjához, úgy sokasodnak az aggodalmaink az új életszakasszal kapcsolatban. Milyen változások történnek, mikor megérkezik a dolgozó anya szerepe az életünkbe? Milyen kihívásokra számíthatunk ebben az időszakban? Miként tudunk tudatosan felkészülni a visszatérésre?

Kultúra

Mai Manó fotográfiái

A PaperLab Galériában kiállított 50 fotóból álló, ingyenesen megnézhető válogatásban olyan alkotásokat láthatunk, amelyeket Mai Manó fotográfus a budapesti műtermeiben készített a századforduló környékén.

Neked ajánlott

A