Rekordszámú programmal és új helyszínekkel várják a műtárgyak szerelmeseit a háromnapos Műtárgyak Éjszakája Fesztivál több mint 60 főként fővárosi helyszínén. Neonséta, kortárs galéria túra e-rolleren, műteremlátogatás Nemes Márton műtermében, bepillantás az Art Factory Budapest és az Artus műteremházakba és számos további izgalmas kortársművészeti program vár bennünket május 23. és 25. között.

Kézműveskedésre is lesz lehetőségünk: készíthetünk kortárs üvegékszert, punching technikával kitűzőt, egyedi bőrtáskát, hímezhetünk képeslapot gyermekkori fotókból, és kipróbálhatjuk az akvarellfestést Herendi mintával. A gyerekek bábelőadáson vehetnek részt, és bepillanthatnak Monet varázslatos kertjébe, készíthetnek világító barátokat gipszből, de csatlakozhatnak a felnőttek egyik legóépítési programjához is.

A kiállítások, tárlatvezetések és szakmai előadások mellett többek között műterem- és műhelylátogatások, restaurátori bemutatók, tematikus séták, workshopok, kerekasztal-beszélgetések és filmvetítések is gazdagítják a programválasztékot, melynek sokszínűsége révén minden résztvevő megtalálhatja a számára legérdekesebb művészeti eseményt.

Címkék