Keresés EN

A nemzetközi divatiskolák jól bevált gyakorlatához hasonlóan, október 6-án újra megrendezik a MOME Fashion Show-t, Kele Ildikó és Tomcsányi Dóri szakmai vezetésével.

A MOME Divat- és Textiltervezés szak eseményén évről-évre bemutatkoznak a legfrissebb tehetségek: a kifutón és a kísérő kiállításon alap- és mesterszakos hallgatók munkái is láthatók lesznek. A rendezvény célja, hogy bemutatkozási lehetőséget nyújtson az egyetem divat- és textiltervező hallgatói számára és ezáltal egy szélesebb közönség ismerhesse meg a jövő tervezőgenerációját.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Kultúra

Varga Matti kiállítása a Hotel Ginben

A hotelek és művészet kapcsolódásának lehetünk tanúi egy ingyenes kiállítás során. Varga Matti képeit megtaláljuk a Hotel Gin lobby-jában, a folyosókon, és egy-egy szobába is bekukkanthatunk.

Shopping

Nőnapi tulipánvásár a Normafán

Március 8. és 10. között virágba borul a Normafa Síház Étterem, és a tavasz hírnökével, tulipánnal telik meg a helyiség nőnap alkalmából. Lesznek 10 és 20 szálból álló csokrok, a hétvége zárásaként pedig vasárnap egy tavaszköszöntő brunchra kerül sor.

Shopping

NOS Nőnapi garázsvásár

Ismét kinyitják a NOS csodagarázsát március 8. és 10. között, a Hunyadi János utca 22. szám alatt. Kincsek között válogathatunk, és a tematika természetesen nőnapi lesz, ami csomó csajos cuccot jelent, és persze a szokásos, széles választékot.

Kultúra

The AI Film Festival (AIFF) 2024

Magyarországon elsőként szervezett nemzetközi, mesterséges intelligenciával készült filmeknek versenyt a The AI Film Festival (AIFF). A 145 beérkezett pályamunkákból rangos zsűri választotta ki a legjobb alkotásokat, amelyeket március 3-án a Bem Moziban nézhetünk meg. Az AIFF-ra öt – látványfilm, dokumentumfilm, kísérleti film, videóklip, vegyes művészeti alkotás – kategóriában, maximum 15 perces, legalább a mű felében mesterséges intelligenciával készült alkotásokkal nevezhettek a készítők.

Neked ajánlott

A