kultúra

szerkesztés

Mire való ez a gomb? - Egy este Bruce Dickinsonnal

Program adatok

  • Budapest Kongresszusi Központ

  • Facebook

    Facebook

  • 2019. november 2., szombat 21:00

Bruce Dickinson a világ egyik legismertebb és legsokoldalúbb előadója. Amellett, hogy az elmúlt évtizedekben a heavy metal rajongói az Iron Maiden élén bemutatott extravagáns előadásairól ismerhették meg őt, Bruce Dickinson a színpadon kívül is rendkívüli életet élt és él.

2017-ben kiadott – Magyarországon tavaly megjelelent – Mire való ez a gomb? című, világszerte best-sellerré vált önéletrajzának megjelenése után Bruce Dickinson, könyvét promótálandó, elvállalt néhány felolvasóestet, mely eseményeken a közönség előzetesen feltett kérdéseit is megválaszolta. A Mire való ez a gomb? – Egy este Bruce Dickinsonnal elnevezésű esemény azóta kész egyszemélyes műsorrá vált, ami inkább emlékeztet egy stand-up komikus előadására, mint átlag felolvasóestre. A több mint két órás műsort Bruce mára a világ számos országában bemutatta, és one-man show-ját mind a közönség, mind a kritikusok kitörő lelkesedéssel fogadták – többek közt a világ legnagyobb művészeti fesztiválján, az Edinburgh Festival Fringe-en is.

Egy egészen különleges estének lehetnek tehát tanúi azok, akik megnézik a világ egyik legnagyobb ikonjának és legérdekfeszítőbb személyiségének egyszemélyes előadását – egy Iron Maiden koncerthez képest mindenképpen intim közegben, a Budapest Kongresszusi Központban. Bruce Dickinson budapesti one-man show-ja különleges élményt fog nyújtani rajongóinak és pusztán csak tisztelőinek egyaránt.

Hasonló tartalmak

Admin mode