Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Azoknak, akiknek a nap java csak éjszaka kezdődik, és azoknak, akik lazább környezetben hallgatnának nemcsak zenét, de ahhoz kapcsolódó magyarázatokat is, november végén ismét lehetőségük nyílik részt venni a Várkert Bazár Midnight Music eseményén. Az éjféli koncerten babzsákokon, a zenészek között ülve hallgathatjátok meg Fischer Iván karmester vezetésével Claude Debussy Tavasz című szerzeményét és Maurice Ravel egyik főművét, az ókori pásztorregényt feldolgozó Daphnis és Chloé című balettet. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Szabadidő Szponzorált

GOBUDA Advent

Óbuda legnagyobb bevásárlóközpontja a GOBUDA Mall családi programokkal vár bennünket december 6. és 9. között: ingyenes Gryllus Vilmos és Kovácsovics Fruzsina gyerekkoncertre számíthatunk, és lesz népzenei hangszersimogató adventi rézfúvós koncerttel, valamint digitális játéksarok, kézműves foglalkozás és arcfestés is.

Shopping

ReClaim Vintage – Advent Night Shopping

December 3-án, advent első vasárnapján hosszabbított nyitvatartással, este 23:00-ig várnak a Király utca új vintage boltjában, a ReClaimben. Lesz süti, karácsonyi zene, és 15% kedvezmény jár minden teljes árú termékre, amennyiben a kasszánál bemondjuk a Rudolf jeligét.

Neked ajánlott

A