Keresés EN

Kultúra Szabadidő

Ludwig Lounge: Vigyázat, törékeny!

A Ludwig Lounge eseményei ez alkalommal a Vigyázat, törékeny. Handle with Care című kiállításhoz kapcsolódnak. Kora délutántól a kreativitásé a főszerep: a Romani Design ékszerkészítő workshopján vehetünk részt, és emellett négy exkluzív programmal is készülnek a szervezők: először kurátori tárlatvezetés keretében nézhetjük meg a Vigyázat, törékeny című tárlatot, aztán irodalmi kerekasztal beszélgetés következik Ott Annával, amit L.A. Suzi koncert követ és végül Kacziba Andi Crushing Destiny című performansza zárja az estét.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Látnivalók és kultúra

Dante Casino x Z Paradigma–Füge Produkció: Tyúkdráma

December 8-án és 9-én nézhetjük meg Georgita Máté Dezső rendezésében a Tyúkdrámát, a Jurányi Házban.

Látnivalók és kultúra

Jótékonysági felolvasás az Utcajogászért

December 8-án a FUGA-ban jótékonysági felolvasóestet tartanak az Utcajogász Egyesület adománygyűjtő nagykövetei, akik közül többen írók. A decemberi eseményen Garaczi Lászlóval, Czakó Zsófiával, Bakos Gyöngyivel, Vajna Ádámmal, Aradi Péterrel, Puskás Pannival és Rojik Tamással találkozhatunk.

8. Karácsonyi ronda pulcsis futás

Elő a ronda pulcsikat a szekrényből! Az idei lesz a nyolcadik alkalom, hogy a leggiccsesebb felsőnket magunkra öltve futhatunk a jótékonyság jegyében.

Gasztró

Gőzgombócnap a Majorban 2023

December 9-én finomságok várnak a majorban: reggel 8:30-tól bruncholásra számíthatunk, majd 12:00-től nápolyi pizzák és a már jól ismert gőzgombócok közül választhatunk. Lesz klasszikus szilvalekváros és nutellás-mascarponés is.

Neked ajánlott

A